Skärhamns förskola söker 4 förskollärare/ barnskötare


Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision.


Skärhamns förskola består av 9 avdelningar fördelat i tre hus. Ett med fyra avdelningar, ett med tre avdelningar, ett med två avdelningar. Avdelningarna ligger på promenadavstånd från varandra och har skolan som närmsta granne
Nu ska vi starta upp ytterligare en avdelning och vill gärna ha dig som vill vara med och utveckla något nytt från start.

Arbetsuppgifter:

Vi söker förskollärare och barnskötare på heltid till Skärhamns förskola.
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi vill att du har en empatisk förmåga för att kunna förstå barnens behov och möta dem där de befinner sig samt kunna lyssna, uppmuntra och utmana dem att utvecklas mot målen. Det är viktigt att du är en god pedagogisk ledare för att kunna leda barngruppen.Kvalifikationer:

Vi söker dig med förskollärar- eller barnskötarutbildning som har god insikt i förskolans uppdrag, en god pedagogisk kompetens samt förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje.

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referensnummer: buf 2017/493

Andra uppgifter:

Intervjuer görs löpande.

För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Tjörns kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta.

Tjörns Kommun är en av Sveriges växande kommuner och kännetecknas av Hav och kust och entreprenad. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! Vi är en kommun där idéer och visioner blir verklighet – därför behöver vi dig!Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Upplysningar lämnas av:

Maritha Medin
Förskolechef
Telefon: 0304-60 14 40
E-post: marita.medin@tjorn.se

Fackliga företrädare:

Eva Alhbin Möller
Kommunal
Mobiltelefon: 0705 - 26 85 07

Robert Hallding
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0768-262162

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster