Ledningsnätsingenjör

Arbetsplatsen

Under Tekniska förvaltningen ligger avdelningen Teknisk service med 27 anställda. Teknisk service ansvarar för Gata/Park, Vatten och Avlopp samt Renhållning.
Mönsterås kommun är en attraktiv arbetsplats och står inför spännande utmaningar och satsningar inom VA-området. Beslut är tagna för kommunens nya VA-plan, där stora satsningar läggs på investeringar, saneringar och underhåll av kommunens vatten och avloppsledningsnät.


Arbetsuppgifter

Som ledningsnätsingenjör har du ett ansvar för att kommunens VA-ledningsnät underhålls och förnyas för en långsiktig användning. Man strävar efter att byta ut och förnya ledningar vart 100:e år. Ledningsnätsingenjören uppgift är att arbeta fram saneringsplaner för utförande och ser även till att de blir utförda.
I Mönsterås jobbar vi med konsulter som tar fram handlingar och entreprenörer för utförande. Det är du som administrerar kommunens VA-databas och idag jobbar vi med ArcGis Ledning VA.


Kvalifikationer

Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du som söker tjänsten har ingenjörsutbildning, VA-ledningsnätsutbildning eller liknande utbildning inom teknik, miljö eller samhällsbyggnad och/eller flerårigt arbete med erfarenhet inom VA-området.
Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper, engagemang, samarbetsförmåga och intresse för ditt jobb.
Du skall vara drivande, ha god analytisk förmåga och gilla att ta ansvar. Har erfarenhet av projektering av VA-ledningsnät, kunskap om regelverk vid arbete på väg, datakunskap samt körkort med lägst klass B.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: 2017-08-01. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1


Andra uppgifter

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-07-17
Arbetsgivarens referensnummer: A694765

Ansök här i samarbete med OffentligaJobb


Upplysningar

Ronnie Björkström
Avdelningschef Teknisk Service
0706-387988
ronnie.bjorkstrom@monsteras.se

Thomas Nilsson
Teknisk chef
070-6617170
0499-17170
thomas.nilsson@monsteras.se

Fackl org kan nås genom kommunens växel
0499-170 00