Rektor Vuxenutbildning Campus Alingsås

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

I Utbildningsförvaltningen ingår Alströmergymnasiet, Campus Alingsås samt Integrationsavdelningen med ansvar för flyktingmottagning.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en rektor till vuxenutbildningen som har helhetsansvar för grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna samt utbildning i svenska för invandrare.

Din främsta uppgift är att leda, planera, samordna och utveckla verksamheten samt att arbeta med förbättringar och utveckling i linje med aktuell forskning och systematiskt kvalitetsarbete. Du ingår i förvaltningens chefsgrupp och din närmsta chef är utbildningschefen.

Som rektor driver du de pedagogiska utvecklingsfrågorna och har en nyckelfunktion i ett antal interna och externa nätverk där Göteborgs Regionalförbund (GR) är en central samverkanspart. Du kommer att arbeta i en framtidsinriktad organisation där behovsbilden gällande utbildning inom ditt område kräver ett ledarskap som kan möta snabba förändringar.

Du har som rektor självklart personal- och ekonomiansvar med tillgång till kvalificerat stöd inom ekonomi, HR och lön.

Kvalifikationer:

Vi ser att du är en tydlig ledare som har en god förmåga att skapa engagemang för skolutveckling, integrations- och arbetsmarknadsfrågor. Du är mål- och resultatorienterad. Vi ser vidare att du:

• har en pedagogisk högskoleutbildning och gärna genomgått eller påbörjat rektorsutbildning,
• har rektorserfarenhet eller motsvarande ledarerfarenhet inom vuxenutbildning och/eller SFI,
• har erfarenhet av utvecklingsarbete och samverkan med arbetsliv, utbildningsanordnare, myndigheter och andra samverkansparter,
Meriterande är att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med digitaliseringens möjligheter i syfte att förbättra resultat och verksamhet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde oktober 2017

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-07
Referensnummer: A699964

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Dennis Pavlovic
Gymnasiechef
Telefon: 0322-61 65 12

Åsa Holmstrand
Verksamhetschef Utveckling
Telefon: 0322-616495
E-post: asa.holmstrand@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0322-616000

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster