Nyborg Skola och Behandling söker Ma/ No lärare/ speciallärare åk 7-9

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 26000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar 16 förskolor och 10 grundskolor med tillhörande Skolbarnomsorg och Grundsärskola. Det går ca 5.500 barn/elever inom verksamheterna.
I Sektor Utbildning ingår även Gymnasium, Vuxenutbildningen samt Kultur- och Fritid.

Stenungsund är en barnvänlig kommun där vi värnar om barns rättigheter och arbetar för att barn och ungdomar ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Nyborg skola och behandling är en samverkansform mellan sektor utbildning och sektor socialtjänst. Nyborg vänder sig till barn och unga från årskurs 4 till och med nio med relationsstörningar och svårigheter att fungera i grupp. Här erbjuds familjer, barn och ungdomar en möjlighet att bearbeta och behandla sin problematik i närmiljö.
Arbetsuppgifter:

Nu söker Nyborg Skola och Behandling lärare till årskurs 7-9 Ma/No
Här kommer du att ingå i ett team som består av pedagog, socialpedagoger, familjebehandlare. Tillsammans arbetar ni med eleverna utifrån era olika professioner.
Du, som pedagog, skall ansvara för planering och genomförandet av den pedagogiska verksamheten. Du genomför utvecklingssamtal och deltar i nätverksmöten kring eleven. Du dokumenterar, följer upp och utvärderar.
Medverkar i skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen. Du är förtrogen med och följer de kommunala och nationella styrdokumenten.

Kvalifikationer:

- Har adekvat högskoleutbildning som lärare i åk 7-9
- Meriterande med åk 4-9 utbildnig
- Meriterande med speciallärarutbildning
- Erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Vi vill att du som person ser utvecklingsarbete som något positivt, och vill vara med och utveckla Nyborg Skola och Behandling och i förlängningen dig själv som person. Att du har tålamod och kan skapa en trygg miljö för våra elever. Att du har en välutvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga. Att du ser vikten av samarbete då en stor del av arbetet innebär att arbeta i team runt eleverna. Att du kommunicerar, tar ansvar för och skapar ett gott arbetsklimat för att skapa en lugn, trygg och trivsam skolmiljö.

Som person är du öppen, lyhörd och har förmåga att utöva ett tryggt och tydligt ledarskap i kontakt med eleverna. Att du ser samarbetet med hemmen som mycket viktigt och som en förutsättning för en bra verksamhet. Då vi ser digital teknik som pedagogiska verktyg för lärande är det viktigt att du har digital kompetens och är intresserad av att utveckla det digitala lärandet.

Vi erbjuder
Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. En hälsofrämjande arbetsmiljö och samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde: Omgående

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referensnummer: A745813

Andra uppgifter:

Ferietjänst

Intervjuer sker fortlöpande.

Enligt skollagen krävs legitimation för tillsvidareanställning


Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Björn Wingård
Chef
Telefon: 0303-73 26 80
E-post: bjorn.wingard@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster