Herrljunga kommun

Semestervikarie - Distriktssköterska/ Äldresköterska/ SjuksköterskaHerrljunga kommun har cirka 9 350 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Här är möjligheterna till pendling mycket goda, till exempel till orter som Borås, Lidköping, Skövde, Alingsås och Göteborg. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm. Till Landvetter tar det en timma med bil.

Kommunen har ambitionen att växa. Nya spännande bostadsområden är under utveckling och kommunens gymnasieskola Kunskapskällan har fått mycket fina resultat i SKL:s Öppna jämförelser. Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger en bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, placerade sig Herrljunga 2015 på 37:e plats. Vår vision är att vara en kommun som präglas av en tydlig och välkomnande Vi-känsla och en kommun där det är gott att leva.

En röd tråd är engagemanget och handlingskraften som också finns i det aktiva föreningslivet. Detta tillsammans med den intressanta natur- och kulturbygd som Herrljunga är, gör att vi hyser en stark framtidstro. Med ledning av vår vision och utvecklingsplan "Växtkraft 10 000" ska vi nå vårt övergripande mål, att bli 10 000 invånare år 2020.

Herrljunga kommun och Vårgårda kommun bedriver gemensamt utvecklingsarbete avseende funktionerna ekonomi, personal, IT och Växel/Telefoni. Samarbetet förväntas att utvecklas till fler ansvarsområden.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och hjälpa andra människor? Socialförvaltningen i Herrljunga kommun stöttar och hjälper äldre personer och personer med sviktande hälsa. Under sommarperioden behöver vi hjälp med att kunna utföra dessa insatser och det är då vi behöver din hjälp för att kunna ge erbjuda en bra och trygg vård.

Vi söker dig som är Distriktssköterska/äldresköterska/sjuksköterska som vill arbeta med oss i kommunal hälso- och sjukvård i Herrljunga Kommun under sommaren 2017.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska där all påbyggnadsutbildning inom Hälso- och sjukvård är meriterande. Vi arbetar för att patienten ska ha inflytande och vara delaktig i sin vård. För detta krävs ett positivt förhållningssätt, att vara flexibel, lyhörd och ha lätt för samarbete med alla professioner som har ett uppdrag kring patienten. Vi arbetar med verksamhetsystemet VIVA där vi dokumenterar enligt ICF och KVÅ.

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. När du arbetar i kommunal hemsjukvård är det en trygghet för dig att ha arbetat som sjuksköterska några år, men även du utan erfarenhet är du välkommen att söka. Körkort är meriterande. För att få arbeta inom socialförvaltningen måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Juni 2017.
Antal platser: 1

Upplysningar

Agneta Lindberg
Enhetschef Hälso-sjukvård/Rehab
0513-17343
agneta.lindberg@admin.herrljunga.se

Fackliga representanter:

Maria Eliasson
Vårdförbundet
0513-172 52
maria.eliasson@admin.herrljunga.se

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: A654090
Sista ansökningsdatum: 2017-03-15


Sök jobbet här

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.