Förskollärare med olika inriktningar sökes till förskolor i Västra Hisingen

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 3 500 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nya kollegor till våra förskolor i Västra Hisingen!

Vi arbetar nu aktivt för att minska barngrupperna på många av våra förskolor och behöver därför förstärkning. Vill du vara med och förändra barnens tillvaro och skapa möjligheter för dem att växa?

På våra förskolor fokuserar vi på barnens intressen och lägger stor vikt vid deras delaktighet. Förskolorna har kreativa miljöer, där barnen kan hitta olika sätt att uttrycka sig på. Förskolans uppgift är bland annat att ta tillvara på barnets nyfikenhet och vara uppmuntrande och goda vuxna förebilder.

Som förskollärare hos oss kommer du att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Din uppgift som förskollärare är att tillsammans med kollegor och utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas samt att ha roligt tillsammans!

Du kommer att arbeta med pedagogisk dokumentation. Som förskollärare har du det främsta pedagogiska ansvaret och är samtidigt en i teamet tillsammans med andra pedagoger. En viktig och stor del av arbetet är också att ha en god kontakt med barnens föräldrar.

Som nyexaminerad förskollärare får du en mentor under ditt första år. Är ni flera förskollärare som vill arbeta tillsammans kan vi skapa möjligheter för er.

Förskolorna i vår stadsdel är indelade i team efter geografiskt område där Norr och Väster består av förskolor i Torslanda och team Söder och Öster består av förskolor i Biskopsgården.

Vi välkomnar nu dig och många andra nya förskollärare till vår stadsdel där vi nu storsatsar för att minska barngrupperna.

Tillsammans arbetar vi för att skapa förskolor för trygga och nyfikna barn!

Kvalifikationer:

Vi vill att du som söker är legitimerad förskollärare, alternativt lärare med inriktning yngre åldrar.

Arbetet som förskollärare kräver att du:

• har ett professionellt förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor
• tycker att det är roligt att arbeta med barn
• kan kommunicera väl i tal och skrift

För vissa av tjänsterna är det också meriterande om du har inblick i vad det innebär att inspireras av Reggio Emilias pedagogiska filosofi och arbetssätt. Har du utbildning som pedagogista, ateljerista, digitalista och/eller kompetens inom utepedagogik är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill i det hänseendet att du är en engagerad förskollärare med god samarbetsförmåga och har ett positivt förhållningssätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 25

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: 385/17

Andra uppgifter:

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bla friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Linda Sinclair
Förskolechef
Telefon: 031-366 52 99

Agneta Lindfors
Förskolechef
Telefon: 031-366 6150
E-post: agneta.lindfors@ vastrahisingen.goteborg.se

Pia Johansson
Förskolechef
Telefon: 031-3666178
E-post: pia.johansson@ vastrahisingen.goteborg.se

Marie Hansson
Förskolechef
Telefon: 031-3665070
E-post: marie.h.hansson@ vastrahisingen.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Anders Wilhelmsson
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 16

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster