Till Förskoleklass

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!Arbetsuppgifter:

På Katrinebergsskolan bygger vi för framtiden. En om- och nybyggd skola ska stå klar i maj 2019 med en modern interiör som ett öppet och tillgängligt bibliotek, en verkstadsmiljö där slöjd, bild och teknik samsas samt en väl tilltagen musiksal. Redan nu, hösten 2017, har vi ett nära samarbete med Kulturskolan i en musikprofil. Vidare kommer språkutvecklande arbetssätt, programmering, makerkulturen samt idrott och hälsa utvecklas i syfte att förbättra kvaliteten på undervisningen och höja resultaten. Viktigast av allt är att skapa trygghet, kamratskap och studiero för de ca 150 eleverna från förskoleklass till år 6, som finns på skolan.

Kvalifikationer:

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Då är det här en tjänst för dig. Vi söker dig som vill vara med att bygga från grunden som lärare i vår förskoleklass. Du blir en del av ett kompetent team, en lärare och en fritidspedagog, med unika möjligheter att utveckla verksamheter. Vi söker dig som har idéer och tankar som du vill dela, utforska, pröva och skapa i en kreativ praktik, i nära samarbete med andra kollegor och elever.

Du är en behörig och kompetent förskollärare och/eller lärare i de yngre åldrarna.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-10-23. Tillträde snarast.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-22
Referensnummer: A720102

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Anna Maria Åkerberg
Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0728-625387
E-post: anna.maria.akerberg@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster