Löneadministratör till Löneenheten

Precis utanför Göteborg hittar du oss; en nyfiken flygplatskommun som växer stadigt. Våra invånare är yngre än i resten av landet, hit flyttar till exempel gärna barnfamiljer. Kanske vill de åt skogen och sjöarna, kanske är det de korta pendlingssträckorna och den snabba kollektivtrafiken som lockar. Till centralorten Mölnlycke är det 10 minuters bilfärd alt. 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Busshållplatsen ligger i anslutning till kommunhuset och det finns även flera möjligheter till gratis parkering. Härryda kommun erbjuder alla anställda friskvårdsbidrag, gratis telefonsamtalsstöd samt att köpa buss/tåg-årskort genom månadsavdrag på lönen.

Härryda kommun har en central personalfunktion, placerad i Mölnlycke, som arbetar både operativt och strategiskt. Vid personalfunktionen är vi totalt 22 medarbetare. Funktionen består av tre enheter; personal, lön och Oasen som i huvudsak arbetar med förebyggande personalvård. Då en av våra medarbetare går vidare till annan tjänst internt, söker vi nu en ny löneadministratör, vill du bli en av oss?

För mer information: http://www.harryda.se

Arbetsuppgifter:

Arbetet som löneadministratör är omväxlande och självständigt. Vi är ett team av åtta löneadministratörer som administrerar löner för runt femhundra medarbetare var. Dessa medarbetare kan vara timavlönade, månadsavlönade, och arvodesanställda/uppdragstagare inom olika avtalsområden.
Som löneadministratör är man ett stöd för chefer och medarbetare vid registrering i självservice och vid tolkning av vanligt förekommande avtalsfrågor. Vi arbetar även med registrering av anställningar, schemahantering, avvikelser, rättningar samt utfärdar olika typer av intyg.
Som medarbetare hos oss deltar man aktivt i löpande utvecklings- och förbättringsarbete samt utbildning av chefer och medarbetare.

Utöver de vanliga Office programmen arbetar vi i PA systemet Personec P, TimeCare, Winlas och
Qlikview

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom löneområdet och gärna några års erfarenhet alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Som person är du noggrann och serviceinriktad med ett positivt och informativt bemötande. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Du har förmågan att lyssna, identifiera problemet och ge tydliga muntliga svar vilket är särskilt viktigt då många kontakter sker via telefon.

Du är trygg i din yrkesroll och trivs med en utåtriktad tjänst med många kontakter. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp och har förmågan att planera och strukturera ditt arbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av lönesystemet Personec P och/eller ferielön.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 1 mars 2018 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A740317

Andra uppgifter:

Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningar kommer in, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Kerstin Jacobsson
Lönechef
Telefon: 031-724 63 58
E-post: kerstin.jacobsson@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Jennie Andersson
Vision
Telefon: 031-724 63 42

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster