Tekniker

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Avdelningen Kultur, konst, museum vid Kultur- och fritidsförvaltningen driver Palladium, en anrik arena för scenkonst i centrala Alingsås. Palladium är tillsammans med Alingsås konsthall, Alingsås museum och Alingsås bibliotek en del av Alingsås Kulturhus.

Nu söker Kultur, konst, museum en tekniker.

Arbetsuppgifter:

Som tekniker ansvarar du i huvudsak för Palladiums dagliga drift, både verksamhet och fastighet, vilket innebär värdskap, information/service, fastighets-, teknik- städ- och säkerhetsfrågor.

Du är ansvarig tekniker för de arrangemang som genomförs i Palladium och ansvarar för uthyrningsverksamheten.

Vid behov ansvarar du för ljud- och ljusteknik för Alingsås Kulturhus på andra platser än Palladium, samt deltar i utställningsproduktion på konsthall och museum.

I uppdraget ingår underhåll, utveckling och inventering av ljud- ljus- och AV-teknik, samt sedvanliga vaktmästeritjänster.

Visst kommunikationsarbete ingår och du förväntas aktivt bidra till att verksamhetens innehåll uppmärksammas av en bred allmänhet genom både facebook, hemsida, biljettbokningssystem och skyltning.

Kvalifikationer:

• Krav för tjänsten är en adekvat utbildning inom verksamhetsområdet, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig för uppdraget.

• Krav är även gedigen dokumenterad erfarenhet av arbete som tekniker inom scenkonstområdet samt mycket god kunskap och erfarenhet av att driftsätta olika tillfälliga ljud-, ljus- och AV teknik-lösningar för teater, dans, konserter, filmvisning och möten

• Erfarenhet av kommunikationsarbete i olika kanaler (facebook, hemsida samt skyltning).

• Körkort B krävs

• Meriterande är kunskap i Biljettforums system, samt erfarenhet av musei- eller galleri/konsthall sektorn.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven, självständig, lyhörd och serviceinriktad person med god organisations- och kommunikationsförmåga. Din förmåga att samarbeta är hög och du har ett öppet och respektfullt synsätt där besökare, kund och kvalitet sätts främst. Du är självständig och effektiv och tycker om att utveckla de områden du ansvarar för. Du gillar att hålla dig uppdaterad inom området och har ett etablerat kontaktnät. Din förmåga att uttrycka dig i tal, skrift och gärna även i bild är god.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%. Arbete förläggs vid behov på kvällar och helger. Provanställning tillämpas.
Tillträde: Tillträde snarast, som senast januari 2018.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-18
Referensnummer: A711583

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Anna Mighetto
Chef Kultur, konst, museum
Telefon: 0322-61 72 34
E-post: anna.mighetto@alingsas.se

Fackliga företrädare:

Monica von Brömsen
DIK
Telefon: 0322-61 65 92

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster