Förskollärare till enheten Hulelyckans förskola

Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Mölnlycke ligger 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 37 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen.

Hulelyckans förskola är centralt belägen i Mölnlycke. Vår förskola består av två avdelningar, en för de yngre barnen och en för de äldre barnen. Vi har naturen inpå knuten och en fantastisk utemiljö vilket ger stora möjligheter att utforska och upptäcka vår närmiljö. Vi är för närvarande inne i ett mycket spännande utvecklingsarbete där vi tillsammans med två andra förskolor som ingår i vår enhet håller på att bygga vår verksamhetsidé.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en engagerad, medforskande och motiverad förskollärare som vill göra skillnad för barnen i deras vistelse på vår förskola.

Vi arbetar för att ge barnen en innehållsrik och lärande dag på förskolan som genomsyras av barnens utvecklingsprocesser och intressen. Vår förskola är en social mötesplats för pedagoger, barn och vårdnadshavare och ger dig som pedagog möjlighet till att ta del av barns och kollegors kompetenser och på så vis fördjupa Din egen kunskap inom många områden.

I vårt systematiska kvalitetsarbete följer vi upp våra mål enligt läroplanens intentioner. Vi har gemensamma utvecklingsmål för alla tre förskolorna i vår enhet och arbetar gemensamt mot en hög måluppfyllelse.

I ditt arbete som pedagog hos oss har du tillgång till:
• Pedagogisk utvecklingstid
• Pedagogiska måltider
• Fria arbetskläder för utevistelse
• Friskvårdsbidrag
• Multimediaverktyg såsom Ipad mini, Mac datorer, projektorer och andra IKT-verktyg
• Härryda kommuns kreativa resurscenter, Tellus och vårt kreativa återanvändningscenter, ÅterC.

Kvalifikationer:

Är du utbildad förskollärare och vill utvecklas inom vårt förskoleområde tillsammans med härliga kollegor och en förskolechef med stort engagemang. Tar du stort ansvar för det systematiska kvalitetsarbetet och för att utveckla och utforma verksamheten utifrån styrdokumenten? Har du stort barnfokus där barnens intressen och lärandeprocesser sätter prägel på verksamheten? Känner du ett stort engagemang i att skapa goda och utmanande lärmiljöer både ute och inne? Då hoppas vi på din ansökan och att du är intresserad av denna tjänst.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Snarast

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-18
Referensnummer: A710677

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Katarina Hult
Förskolechef
Telefon: 031-724 68 70
E-post: katarina.hult@harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster