Lärare i svenska och annat ämne, Da Vinciskolan

Ale kommun med cirka 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver!

Da Vinciskolan är en högstadieskola med ca 400 elever. Skolan ligger mitt i Nödinge, några minuter från pendelstationen. Vårt jobb är att inspirera alla ungdomar att komma så långt de kan. Vi formar varje dag utifrån elevens behov och vi lägger stort fokus på att både elever och lärare ska må bra och känna gemenskap med varandra. Här är vi vuxna tydliga och trygga ledare - men aldrig auktoritära.

Arbetsuppgifter:

Du ska undervisa i svenska och annat ämne i åk 7-9.
Delat mentorskap i åk 9.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad och behörig lärare.

Du är en driven pedagog med fokus på måluppfyllelse. Du tror mycket på arbetet med anpassningar av undervisning i klassrummet. Du ger positiv energi och gör ditt bästa för att skapa Lust att lära. Du stärker oss i vårt kollegiala lärande. Du är öppen, prestigelös och flexibel.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-11-01. Eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-24
Referensnummer: A709367

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Urban Göransson
Rektor
Telefon: 0303-33 07 21

Maria Gustafsson
Tf rektor
Telefon: 0303-33 03 72
E-post: maria.gustafsson3@ale.se

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster