Barnskötare till Knappekullaenhetens förskolor

Knappekullas förskolor består av 3 förskolor med sammanlagt 15 avdelningar fördelade i tre hus belägna i Lerums centralort. Närheten till skog och mark såväl som till bibliotek och samhället i övrigt är en tillgång för verksamheten. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö som är tillåtande och kreativ med barnens delaktighet och inflytande i fokus. Just nu söker vi en barnskötare till Hallsås förskola. Hallsås ligger längst upp på Skogshöjden med skogen utanför dörren och kommer from januari 2018 bli en kommunal förskola. Här jobbar vi med naturen i fokus och i åldershomogena grupper.

Arbetsuppgifter:

Rollen som barnskötare innebär att du är delaktig och väl förtrogen med den pedagogiska verksamheten på förskolan. Tillsammans med arbetslaget planerar, genomför och utvärderar du verksamheten i enlighet med vårt styrdokument.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad barnskötare med några års erfarenhet samt är verksam i förskolan idag och som vill vara med och utveckla våra förskolor. Du ska vara modig och våga utmana befintliga synsätt och pröva nya vägar för att ge varje barn bästa möjliga förutsättningar till lärande och utveckling. Du möter varje barn, vårdnadshavare och kollega med nyfikenhet, respekt och ödmjukhet.
Du har stor lust till lärande och utveckling av din egen pedagogroll och ser din och arbetslagets kompetensutveckling som en del i arbetet.

Interjuver kommer ske löpande med tillträde snarast. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För den här tjänsten är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Välkommen med din ansökan där du berättar om vad du har för tidigare erfarenheter som gör dig lämpad för uppdraget som barnskötare.


Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-01-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referensnummer: A736772

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Åsa Herrström
Förskolechef
Telefon: 0302 52 4920
E-post: asa.herrstrom@ almencare.se

Fackliga företrädare:

Marie Karlsson
E-post: marie.karlsson@ almencare.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster