Stadsskogen/ Kullingsberg söker förskollärare, tillsvidare

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

På våra förskolor strävar vi efter att personal, barn och föräldrar känner glädje och stolthet. Vi arbetar utifrån vår vision; Lust att Lära, vi utgår ifrån ett systemiskt förhållningssätt där alla individer ingår i nätverk och system, där fokus ligger på det som fungerar, på lösningar och styrkor. Här fylls barnens vardag med tillit till sin egen förmåga, respekt för olikheter och delaktighet. Vi är en förskola i tiden där barn lär sig att lära tillsammans genom kreativitet, fantasi och lek.

Arbetsuppgifter:

Du tror på det kompetenta barnet och ser barngruppen som en tillgång. Du är en medforskande pedagog och låter miljön formas utifrån barnens intressen och behov. Du tar ett stort ansvar och har förmågan att omsätta läroplanens mål och intentioner i praktiken samt har en hög pedagogisk medvetenhet. Du har ett professionellt sätt att både ge och ta i diskussioner, i planeringar och i den praktiska verksamheten. Du tar initiativ och driver ditt pedagogiska arbete framåt tillsammans med dina nya kollegor. Att kontinuerligt reflektera över ditt och arbetslagets förhållningssätt samt verksamhet är en självklarhet för dig..

Kvalifikationer:

Du är uitbildad förskollärare. Vi söker dig som vill vara med i en verksamhet som ständigt utvecklas, där du är med och skapar bästa tänkbara förutsättningar för barnen, dig själv och dina kollegor. Hos oss får du tillgång till digitala hjälpmedel, friskvårdsbidrag, kläder för utomhusverksamhet, handledning av specialpedagoger, mentor om du är nyutbildad, delaktighet
och inflytande samt möjlighet till fortbildningar.

Välkommen med din ansökan.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 80-100 %
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-08-14. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av kommunens personalplanering. Löneanspråk skall anges i ansökan.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-10
Referensnummer: A700934

Andra uppgifter:

Alingsås kommun arbetar målmedvetet med mångfald och mot att ha en god mångfald i alla arbetsgrupper avseende kön, ålder, yrkesbakgrund, erfarenhet, etnicitet, funktionsnedsättning samt personlighet. Vi ser olikheter som positivt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Alingsås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Alingsås kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Anna Bengtsson
Förskolechef
Mobiltelefon: 0322-616068
E-post: anna.bengtsson@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0322-616000

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster