Undersköterskor till Bifrost äldreboende

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Bifrost äldreboende är ett modernt boende som ligger i centrala Mölndal med närhet till butiker, restauranger och caféer. Området ligger nära Toltorpsdalen som gränsar till Göteborg. Bifrost äldreboende är lokaliserat nära Änggårdsbergen och till Pedagogen Park. På Bifrost finns totalt 40 lägenheter fördelat på demens och somatiska avdelningar. Boendet har fina balkonger som vetter mot gröna promenadstråk och vacker natur. Utemiljön består av flera sittplatser, altan, rabattodlingar och boulebana för ett aktivt och naturnära liv. På Bifrost äldreboende erbjuds olika aktiviteter såsom utflykter till olika platser, lättare spa, bingo, filmvisning, sittgymnastik, gudtjänst, herr- och damklubb etc. Inom kort kommer boendet få trådlöst nätverk. Här finns dessutom tillgång till fotvård, frisör och tandläkare.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och skapa bästa möjliga vård och omsorg varje dag? I så fall ska du söka tjänsten som undersköterska på Bifrost äldreboende. Vi söker två tillsvidaretjänster på 85 % sysselsättningsgrad samt tre vikariat på 75 % sysselsättningsgrad t o m 180831 med anledning av pensionsavgång och studieledigheter.

Du sätter vårdtagarna i fokus och brinner för att vårda och hjälpa äldre personer med en demenssjukdom eller har en somatisk sjukdom. Runt omkring dig har du ett fantastiskt team av kollegor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster samt två enhetschefer som är ansvarig för boendet. Vi har dessutom en aktiveringspedagog som tillsammans med personalen skapar en meningsfull vardag för de boende.

Du har en förmåga att utgå från varje vårdtagares behov och förutsättningar samt har en förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. På Bifrost arbetar vi med strukturerade arbetsgrupper kring vårdtagarna. Vi har dessutom olika fördjupningsgrupper som arbetar med aktiviteter inom olika intresseområden såsom demens, välfärdsteknik, anhörigstöd, och trädgårdsgrupp etc.

Vi på Bifrost arbetar aktivt för att skapa en sund och god arbetsmiljö där alla tar ansvar. Vi värdesätter egenskaper som ödmjukhet, samarbetsvilja och ett positivt tänkande. Humor och glädje är också viktigt för oss.

Som undersköterska i Mölndals stad påverkar du själv ditt schema i schemaläggningssystemet TimeCare. Du kommer att erbjudas en introduktion och mentor som gör att du snabbt kommer in i arbetet. Som anställd i Mölndals stad får du även ett generöst friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer:

• Vård- och omsorgsprogrammet, meriterande med YH/KY-utbildning, inriktning mot demensvård/äldrepsykiatri
• Goda datakunskaper/IT- system
• Kunskap i social dokumentation
• Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift), meriterande med kunskaper i andra språk
• Dokumenterad erfarenhet av omvårdnadsarbete krävs

Om du har intresse av sport, kultur, musik, teknik eller natur etc. är det också meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Vänligen ange i ansökan vilken tjänst du är intresserad av. I denna rekrytering kommer urval och intervjuer att ske löpande.

Antal tjänster: 5

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstid: Schema dag, kväll och helg. Vi planerar vårt schema i Timecare.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referensnummer: A742630

Andra uppgifter:

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal

Upplysningar lämnas av:

Linda Heldebring
Enhetschef äldreboende
Mobiltelefon: 0709-47 62 95
E-post: linda.heldebring@ molndal.se

Tina Lindh
Enhetschef äldreboende
Telefon: 031-315 27 72
E-post: tina.lindh@molndal.se

Fackliga företrädare:

Kommunal Mölndal
Telefon: 031-315 33 30

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster