Undersköterskor till Björkekärrshus

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt.

Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för!

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu undersköterskor till oss på Björkekärrshus, för arbete på våra somatik- och demensenheter. Hos oss har våra boende nära till både trädgårdar, promenadstråk samt att alla våra lägenheter har balkong eller uteplats. I huset finns även Björkekärrs träffpunkt som är en mötesplats dit alla är välkomna.
Som undersköterska hos oss på Björkekärrshus är din roll att ge bästa möjliga omvårdnad och social omsorg till våra äldre. Du arbetar utifrån den boendes individuella omsorgsplan och då din arbetsmiljö är den boendes hem innebär det att du ska ta hänsyn till varje persons integritet.

Vi arbetar med kontaktmannaskap för att tillgodose den boendes behov av meningsfull tillvaro. Du ansvarar för den sociala dokumentationen, ankomstsamtal samt kontakt med anhöriga. I arbetsuppgifterna ingår även läkemedelshantering och rehabiliterande insatser efter delegering av sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har utbildning på gymnasial nivå från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande, gärna med inriktning demens eller somatik. Du bör ha minst ett års erfarenhet av liknande arbete.

Egenskaper som vi värdesätter högt är att du är positiv, ansvarstagande och initiativrik. Du har förmågan att kunna samarbeta med såväl arbetskamrater som våra boende och deras anhöriga.

Det är meriterande om du har datavana i form av Officepaketet. Det är också ett plus är om du har tidigare vana av TimeCare och du måste kunna utrycka dig väl i såväl tal som skrift. Vidare är det även meriterande om du har erfarenhet av Treserva och arbete med bpsd-registret.

Välkommen till ett inspirerande sammanhang och ett meningsfullt arbete!

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Vi söker personal för tillsvidareanställning samt vikariat med start snarast till och med årsskiftet.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-18
Referensnummer: 257/17

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk av personer med företrädesrätt.

Upplysningar lämnas av:

Thorbjörn Viktorsson
Enhetschef
Telefon: 031-3655544

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 010-442 94 16

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster