Äldresamordnare med inriktning fixare/ säkerhetsservice till Centrum

CENTRUM är en av tio stadsdelsförvaltningar i Göteborg. Stadsdelen Centrum omfattar områdena Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, Heden, Inom Vallgraven, Stampen samt Gårda. Vi är drygt 2 000 anställda som arbetar tillsammans för att erbjuda allt från förskola till äldreomsorg för Centrums 60 000 invånare. Målet är ett bra liv för alla människor i Centrum.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bland våra medarbetare tillför verksamheten.
I vårt arbete utgår vi från Göteborgs stads fyra förhållningssätt:

• Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för
• Vi bryr oss
• Vi arbetar tillsammans
• Vi tänker nytt


Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en ny kollega som ska förstärka vårt team i Centrum!

Inom den Hälsofrämjande- och förebyggandeenheten i Centrum arbetar olika professioner för att stärka det friska och förebygga ohälsa genom att ge människor förutsättningar att leva ett "gott liv" långt upp i åren. Vi söker dig som önskar ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Är du nyfiken, teknikintresserad, har ett praktiskt handlag och har förmåga att tänka nytt samt skapa goda relationer. Då är det dig vi söker!

Som Äldresamordnare med inriktning fixare ska du utföra trygghetsronder för att minska olyckor i hemmen och hjälpa till med småjobb i hemmet som exempelvis byta glödlampor, fästa sladdar, halksäkra mattor, sätta upp gardiner och tavlor samt hämta/flytta från vind och källare.

Du ska även arbeta uppsökande, samverka med bostadsbolag, hemtjänst, träffpunkter, föreningar, andra verksamheter inom stadsdelen, ingå i nätverk över staden och sprida/utveckla information.

I din roll ansvarar du även för vår visningsmiljö med smarta ting och vardagsteknik som kan underlätta i vardagen för de äldre. I dina arbetsuppgifter ingår att hålla i träffar med de äldre där du informerar och visar smarta ting samt supportar i teknikfrågor.

Kvalifikationer:

Omvårdnadsprogrammet eller annan adekvat gymnasieutbildning. Stort intresse och erfarenhet inom teknikområdet och att kunna hantera praktiska arbetsuppgifter.

Du kan arbeta självständigt, har hög social kompetens och har god förmåga att samarbeta med andra. Som Äldresamordnare med inriktning fixare kan du ofta vara första kontakten med kommunen och god kunskap om kommunens verksamheter är en stor fördel.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Datorvana och körkort är ett krav.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde: Snarast enligt överenskommelse Tidsbegränsat till 2018-01-31 För rätt person finns det möjlighet till fortsatt anställning.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: A702499

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med trevliga kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, friskvårdsförmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatterade bad- och motionskort samt personalstöd från SOS international

Upplysningar lämnas av:

Kristina Blidner (tillgänglig 12/07-14/07)
Enhetschef
Telefon: 031-365 76 86

Johanna Dahlgren
Enhetschef
Telefon: 031-365 77 71

Thomas Lejon (tillgänglig från 7/08)
Äldresamordnare
Telefon: 031-365 76 82

Fackliga företrädare:

Kommunal Väst Sektion Centrum
Telefon: 031 - 365 70 60

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster