Två enhetschefer sökes till Internservice i Västra Göteborg

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Nu rekryterar vi två enhetschefer till Intern Service. En chef går till nya arbetsuppgifter samtidigt som vi får nya uppdrag och expanderar. Internservice område består av service till Stadsdelens verksamheter, Lokalvård, Måltid och Vaktmästeri är de största delarna.

Vi söker dig som vill vara med i vårt fortsatta förändrings- och utvecklingsarbete där uppdraget är att tänka nytt och arbeta med innovation med målet att vara det självklara valet inom Service. Vi arbetar på uppdrag från politik och förvaltningsledning, exempel på detta är hållbar utveckling, god service, goda arbetsförhållanden, minskad sjukfrånvaro, miljöfrågor, Göteborgsmodellen för mindre matsvinn, Jämlikt Västra Göteborg.

Som enhetschef inom Internservice kommer du att ansvara för en egen Serviceenhet. Du ingår i områdets ledningsgrupp och har resultatenhetsansvar för din enhet, vilket betyder ansvar för enhetens ekonomi & budget, personal, arbetsmiljöfrågor, samverkan, egenkontroll mm.

Fokus i chefsuppdraget är ett nära och coachande ledarskap för som bygger på UL, Utvecklande ledarskap. Samarbete, samverkan och helhetssyn är grundläggande delar för vår service och för arbetet i vår ledningsgrupp.
Det syns i ditt ledarskap att du är bra på att kommunicera, trygg i din chefsroll samt mål- och resultatorienterad.

Du är tydlig gentemot kunder och medarbetare. Vi ser mångfald som en framgångsfaktor för vår verksamhet och det är en stor del av vårt uppdrag med jämlikt Göteborg.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbete i ledande befattning. Kostekonomutbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren finner lämplig

Meriterande är om du har kunskaper/erfarenhet av liknande Serviceverksamhet.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-09-15. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: A701619

Andra uppgifter:

I den här rekryteringen kommer vi att förutom CV, granskning, intervju och referenstagning använda oss av personlighetstestning som urvalsmetod.

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Marie Knutsson
Områdeschef
Telefon: 031-366 10 27
E-post: marie.knutsson@ vastra.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Susanne Gustafsson Feenstra
Kommunal
Telefon: 031-366 48 20
E-post: susanne.gustafsson-feenstra@ vastra.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster