Alla grundskollärare med behörighet i Idrott och Hälsa vill arbeta på Västra Bodarna skola

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

I vår verksamhet utgår vi från ett systemiskt förhållningssätt. Ta dig gärna en titt på kommunportalen, där du kan läsa om vad det innebär.

Västra Bodarna skola ligger naturskönt i Alingsås kommuns södra del och invånarantalet växer snabbt med många nya barnfamiljer.

På Västra Bodarna enhet sätter vi elevens lärande i centrum. Vi arbetar utifrån varje elevs styrkor och förmågor och vill att alla elever ska ges möjlighet att nå sin fulla potential och känna lust att lära. Vårt arbete bygger på samarbete, flexibilitet och en rak och inspirerande kommunikation med varandra i arbetslagen. Klimatet i våra arbetslag är öppet och tillåtande och vi är genuint nyfikna på varandra. Vi har en stark teamkänsla och hjälper varandra att utvecklas och bli bättre på det vi gör.

Västra Bodarna enhet omfattar förskola, fritidshem, förskoleklass och skolår 1-6, med ca 120 elever. Vi är organiserade i arbetslag med personal från skola och fritidshem. Vi strävar efter ett gemensamt förhållningssätt vad gäller utveckling och lärande genom ett aktivt arbete med värdegrundsfrågor och kompetensutveckling inom enheten.

Arbetsuppgifter:

Här i Västra Bodarna finns möjligheten att undervisa våra fantastiska elever! Allt detta sker dessutom endast ett stenkast ifrån Mjörn med natur och en härlig miljö inpå knutarna!

Du kommer få arbeta tillsammans med lösningsfokuserade, inbjudande och nyfikna kollegor med givande samtal och mycket skratt. Vi har goda tankar och planer på hur vår skola skall utvecklas och du kommer att ingå i 4-6, ett av skolans två arbetslag. För att skolan ska kunna utvecklas på bästa möjliga sätt vill vi redan nu göra just dig delaktig i denna process.

I tjänsten ingår huvudansvar för att planera och genomföra undervisning, vilket du gör genom klassläraransvar med undervisning i ett brett utbud av ämnen för elever i åk 4-6.

Kom på intervju så berättar vi mer!

Kvalifikationer:

Vi behöver duktiga pedagoger som har lätt för att skapa bra relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är utbildad grundskollärare och har behörighet i Idrott och Hälsa. Du når goda resultat och är kreativ. Du finner flera vägar som får eleverna att känna lust till att lära. Du vill också utveckla din egen verksamhet genom att ta ansvar och bidra till Västra Bodarna enhets utveckling. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet! Urval sker under hösten, så vänta inte med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. Tjänsten är på heltid, 100%
Tillträde: Tilldräde 180108 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-23
Referensnummer: A718690

Andra uppgifter:

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde.

I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Magnus Warberg
Rektor tillika Förskolechef
Telefon: 0322617107
E-post: magnus.warberg@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster