Välkommen att bli en förskollärare på Stommens förskola

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Stommens förskola är en mindre förskola med tre avdelningar med ett yngrebarns och två äldrebarns avdelningar. Vi har vår placering i Landvetter centrum med närhet till Landvetters Kulturhus. Vi ligger granne med en aktivitetspark, Landvetterskolan och en promenad bort från centrum finns naturen.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi dig som vill bidra i vårt viktiga uppdrag att utbilda våra förskolebarn på sin väg in mot framtiden. Vi värderar ett positivt förhållningssätt högt, mot barn, vårdnadshavare och kollegor.

• Barnen är vår viktigaste resurs inför vår framtid, de är kloka och deras tankar och åsikter är guld värda. ”Barn vet något annat än vi vuxna!”
• Vårdnadshavarna är vår viktigaste samarbetspartner i vårt arbete med deras barn.
• Kollegorna är mitt stöd och resurs. Vi utgör varandras arbetsmiljö.

Vi tänker att människor blir till och växer i goda sammanhang och lägger därför stor vikt vid alla möten. För oss är det viktigt att pedagoger har roligt, lär och utvecklas tillsammans med barnen! Vi har miljön och individen i fokus vilket medför att vi medvetet arbetar för en hållbar utveckling. Tillsammans, med ansvar, glädje och genom våra olika kompetenser kan vi arbeta för en förskola som har i fokus att förverkliga läroplanens intentioner.

På förskolorna i Härryda kommun har vi fem dagar kompetensutveckling per år. Vi har fria pedagogiska måltider och fria arbetskläder för utomhusbruk. Alla pedagoger har en egen mini Ipad. Vi har tillgång till, “Tellus” vilket är ett resurscenter vars syfte är att utveckla barns och elevers intresse och kunskaper inom matematik, teknik och naturvetenskap. Vi har även “ÅterC”. Här finns överblivet spillmaterial från produktion som används till kreativa projekt inom för- och grundskolan vilket vi kan hämta till vår verksamhet.

Tellus: http://www.harryda.se/barnochutbildning/forskolaochbarnomsorg/telluskreativtresurscenter.4.243bb2e9156dff9d8c913e0f.html

ÅterC:
http://www.harryda.se/barnochutbildning/forskolaochbarnomsorg/aterckreativtateranvandningscenter.4.215dac161481e70ed9ad86.html

Kvalifikationer:

Vi vill att du som söker
• Är en legitimerad uppdragsmedveten förskollärare.
• Har en insikt om att du är det viktigaste verktyget för att ge verksamheten bästa förutsättningar, för barns utveckling och lärande.
• Har en stor medvetenhet och intresse för pedagogiska lärmiljöer.
• Arbetar för att barnen skall uppfatta sig själva som en lärande individ.
• Är förtrogen med att arbeta med ett systematiskt kvalitetsarbete.
• Tar ansvar för och uppfattar hela förskolan som din arbetsplats. Detta innebär att du är förändringsbenägen och flexibel
• Utmanas av tanken att tänka utanför ”boxen”.
• Är lösningsinriktad där samverkan står högt i kurs.
• Har ett dialogfokuserat förhållningssätt i mötet med människor.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde februari 2018 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-18
Referensnummer: A736558

Andra uppgifter:

Rekryteringsarbetet börjar i takt med att ansökningarna kommer in.
Välkommen att söka förskollärartjänst hos oss!

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Lise-Lotte Davidsson
Förskolechef
Telefon: 031-724 85 90
E-post: lise-lotte.davidsson@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster