Verksamhetschef för området Anläggning och Fritid

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Arbetsuppgifter:

Kultur- och fritidsförvaltningen anläggnings- och serviceverksamhet är i ett utvecklingsskede som innefattar bland annat ombyggnation av Nolhaga Parkbad och sportanläggning, konstgräsplaner, nybyggnation av skatepark samt införande av nytt administrativt servicesystem. Inom verksamheten arbetar i dagsläget ca 25 personer, vilket kommer att utökas i samband med öppnandet av anläggningar under 2018.

I rollen som chef är din huvuduppgift att ansvara för verksamhetens drift där Nolhaga Parkbad, kommunens sportanläggningar, parker och badplatser ingår. Du är även ekonomiskt ansvarig för tilldelade projekt och investeringar samt för förvaltningens lokalbokningssystem. I rollen ingår täta kontakter med kommunens föreningsliv.

I din roll som verksamhetschef ingår du i förvaltningens ledningsgrupp och bidrar aktivt i att utveckla verksamheten i linje med nämndens mål och åtaganden. Din närmsta chef kommer att vara förvaltningschef.

Kvalifikationer:

För rollen krävs att du har adekvat högskoleutbildning, flerårig branscherfarenhet samt god kännedom om idrotts och fritidsanläggningar. Meriterande är erfarenhet från simhall antingen som konsult, beställare eller driftsansvarig. Du har dokumenterad erfarenhet inom ledarskap, planering, kostnadsuppföljning, prognosarbete, upphandling samt produktion. Kunskap om digitala system och drift är önskvärt. Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, samt innehav av B-körkort krävs.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är tydlig, lösningsorienterad samt har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att arbeta strukturerat och utgår från en helhetssyn, där personal och verksamhetens uppdrag står i fokus.

Erfarenhet av politiskt styrd organisation är önskvärd.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde oktober 2017

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-27
Referensnummer: A698630

Andra uppgifter:

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Anneli Schwartz
tf Förvaltningschef
Telefon: 0322-616505
E-post: anneli.schwartz@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Inge Ljunggren
Vision
Telefon: 0322-617049
E-post: inge.ljunggren@ alingsas.se

Johan Dahn
Kommunal
Telefon: 0322-616190
E-post: johan.dahn@alingsas.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster