Förstelärare i NO/ TK & Matematik alt. endast NO/ TK, Thorildskolan

Nybyggd 7-9-skola och grundsärskola med ca 440 elever och 65 medarbetare. Centralt placerad i Kungälv, nära E6 och expressbussens hållplats. Här har du chansen att utveckla nytt innehåll i en mycket fin skolbyggnad och med fantastiska kollegor.

På vår skola satsar vi lärarna med kollegial kompetensutveckling, frikostigt friskvårdsbidrag, trivselaktiviteter, aktivt arbete med personalens arbetsmiljö – t.ex. säkerhetsutbildning, egen arbetsmobil m.m..

För att förbättra redan goda kunskapsresultat har vi jobbat med och vill utveckla oss vidare inom språk- och kunskapsutvecklande undervisning, feed-back-kultur samt gemensam lektionsstruktur.

Skolan har en idrottsprofil med extra inslag av idrott och hälsa i olika former. Nästa läsår startar vi även en estetprofil med inriktning bild & musik. Skolan har ett permanent utbyte med skola i Russelsheim och tillsammans med övriga Kungälvs högstadieskolor har vi även ett uppmärksammat och mångårigt Toleransprojekt.

Arbetsuppgifter:

Du ska arbeta som lärare i NO/TK (och om behörighet även matematik), vara mentor i en klass samt som förstelärare vara med och leda utvecklingsfrågorna på skolan (exv. handleda kollegor, leda ämnesgrupp, utveckla undervisningsmetoder).

Kvalifikationer:

Du är eller har kvalifikationer för att vara förstelärare.

Du är intresserad av skolutveckling, tar ansvar för din egen utveckling som lärare och delar med dig till dina kollegor.

Du är en förebild i många stycken t.ex. när det gäller användandet av digitala resurser, ständigt förbättringsfokus och eget ansvarstagande. Vidare är du duktig på att samarbeta med elever, vårdnadshavare och andra professioner på skolan.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid. 80-100%
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-20
Referensnummer: A700433

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Peter Häyrinen
Rektor
Telefon: 0722 441095

Kari Flygare
Biträdande rektor
Telefon: 0303-239029,

Thorildskolan
Expedition
Telefon: 0303 - 239030

Fackliga företrädare:

Maria Blennqvist
Lärarförbundet
Telefon: 0727-48 37 36

Alexander Kaplar
LR
Telefon: 0722 - 366510

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster