Lärare i engelska och svenska till Burgårdens utbildningscentrum

Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad.
Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.
I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.Arbetsuppgifter:

Välkommen att jobba med oss på Burgården!
Vi behöver nu förstärka vår lärarkår med ytterligare kollegor i svenska och engelska.

Burgårdens utbildningscentrum är yrkesprogrammens skola där det bubblar av kreativitet och rörelse! I våra lokaler rör sig blivande frisörer, designers och personliga tränare tillsammans med barnskötare, hotellreceptionister, djurvårdare, väktare och några till. Skolan erbjuder även högskoleförberedande program, introduktionsprogram och möjligheten att vara lärling.
Vi har klasser för elever med diagnos inom autismspektrum.
På Burgårdens Lärcentrum kan eleverna läsa samhällsvetenskapligt och naturvetenskapligt program. Lärcentrum är en mindre skolenhet som ger den lilla skolans trygghet men har tillgång till den stora skolans samlade resurser. Du hittar oss mitt på evenemangsstråket med Göteborgs bästa läge. Vi är en mångkulturell skola med elever från alla stadsdelar och kranskommuner.

Vi har nu behov av en lärare i svenska och engelska. Du ska tillsammans med arbetslaget ansvara för att planera och genomföra utbildning och att aktivt deltaga i skolans utvecklingsarbete. Erfarenhet krävs.

Kvalifikationer:

Lärarbehörighet i att undervisa i berörda ämnen samt lärarlegitimation är ett krav.
Du har erfarenhet av lagarbete och är intresserad av och ser fördelarna med att arbeta ämnesövergripande i arbetslag. Du är van vid att använda datorn som pedagogiskt hjälpmedel och administrativt stöd. Du ska ha ett genuint intresse för unga människors situation, vara lyhörd för olika elevers behov och ha en förmåga att anpassa ditt arbetssätt till målgruppen. Du skall kunna möta varje elev där han/hon befinner sig.
Du är öppen att utveckla nya arbetsmetoder i undervisningen.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-08
Tidsbegränsat till: 2018-06-13

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referensnummer: A727599

Andra uppgifter:

Ferietjänst 35/35.

Upplysningar lämnas av:

Jennifer Wall
Rektor
E-post: jennifer.wall@ educ.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster