Nattvikarier sökes till bemanningsenheten i Västra Göteborg

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Vill du jobba natt och stötta människor i behov av hjälp kan det här vara tjänsten för dig. Vi på Bemanningsenheten i Västra Göteborg söker nu timvikarier som kan komma in på kort varsel och stötta upp på natten inom hemtjänst, äldreboende och funktionshinder. Vi använder oss av bokningssystemet Timecare pool som ger dig möjlighet att själv påverka när du kan arbeta. Kanske kan jobbet bli ett bra komplement till dina studier inom vård och omsorg eller liknande utbildning!

På natten genomför du så väl planerade arbetsuppgifter som att svara på larm. I hemtjänst och på äldreboende jobbar man vaken natt men inom funktionshinder finns också möjligheten att jobba kvällspass och ha sovande jour under natten för att sedan gå av passet på morgonen.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta hälsofrämjande inom omsorg av äldre och funktionshindrade. Vi värdesätter dig som känner engagemang och har stor ansvarskänsla.

Kvalifikationer:

Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska/stödassistent eller som studerar omvårdnad. Saknar du utbildning krävs det att du har god erfarenhet av omvårdnad och att självständigt ta hand om brukare. Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera kräver uppdraget en god kommunikationsförmåga både gällande tal och skrift. Din samarbetsförmåga är lika viktig som din flexibla förmåga och att arbeta självgående. Du ska ha ett gott bemötande samt skapa trygghet och lugn även i stressiga situationer. Att arbeta med människor bör vara både stimulerande, inspirerande och roligt för dig.

Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde: Omgående

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referensnummer: A701061

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Med hänvisning till Lag SFS 2013:852 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Carina Månsson
Enhetschef Bemanningsenheten
E-post: carina.mansson@ vastra.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Astrid Gustafsson
Kommunal
Telefon: 031-3664823, 0736-664467

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster