Markingenjör

Var med och bidra till att göra Göteborg till en fantastisk stad! Centrala Göteborg ska växa till dubbel storlek vilket utgör ett av nordens största stadsutvecklingsprojekt. Park- och naturförvaltningen är en viktig part i det arbetet. Vi arbetar med att planera, bygga, förvalta och utveckla stadens parker, naturområden och offentliga rum. Det gör vi tillsammans med övriga förvaltningar och bolag i staden, för att Göteborg ska kunna fortsätta växa och utvecklas till en grön och nära storstad.

I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna. Vi vill skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.

Arbetsuppgifter:

Som markingenjör hos oss får du en bred och spännande roll. Stadsutvecklingsenheten arbetar med utveckling och exploateringsprojekt i centrala Göteborg. Det innebär att du är med tidigt i planeringen för att säkerställa kvalitet, funktion och genomförbarhet. Projekten omfattar exempelvis offentliga torg, parkanläggningar, dagvattenhantering och lekplatser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att kostnadsberäkna, granska handlingar och vara ett stöd i upphandling av projekt liksom besiktning av färdigställda entreprenader. Som markingenjör arbetar du tillsammans med landskapsarkitekter och projektledare på enheten. Tillsammans arbetar vi för att kvalitetssäkra Göteborgs offentliga rum utifrån ett socialt och ekologiskt perspektiv och samtidigt skapa variation av innehållet på våra platser och parker. Arbetet innebär mycket kontakter med Stadens olika förvaltningar, konsulter och entreprenörer.

Var med och skapa framtidens gröna Göteborg tillsammans med oss!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad landskapsingenjör eller har likvärdig högskoleutbildning. Du behöver ha kunskap och erfarenhet av markprojektering, mark och VA-entreprenader, kostnadsberäkningar och upphandlingsmetodik. Erfarenhet från likvärdig kommunal eller privat verksamhet är önskvärd och vi ser gärna att du behärskar CAD. Om du har utbildning eller erfarenhet av projektledning av genomförandeprojekt som exploateringsprojekt är det meriterande. Det är även önskvärt med kunskap eller utbildning inom entreprenadjuridik, Bas-P samt erfarenhet av parkvård eller trädgård.

För att lyckas i rollen som markingenjör är det viktigt att du kan arbeta självständigt, är lösningsinriktad och att du har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor såväl som personer på andra förvaltningar vilket gör att du behöver vara kommunikativ, tycka om att samarbeta och bidra till ett gott arbetsklimat. En analytisk förmåga liksom känsla för kvalitet är andra viktiga aspekter du bör kunna bidra med för att lyckas i arbetet.

Park- och naturförvaltningen arbetar enligt ledstjärnorna effektivitet, kompetens, engagemang och nyfikenhet.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: A695092

Andra uppgifter:

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Upplysningar lämnas av:

Pernilla Hellström
Enhetschef
Telefon: 031-365 58 47

Fackliga företrädare:

Helen Svenstam, SACO
Telefon: 031-365 57 87

Jens Larsen, Vision
Telefon: 031-365 58 41

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster