Förskollärare, Vitklövergatans förskola

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Vitklövergatans förskola har fyra avdelningar till hösten samt ett eget tillagningskök. Vårt arbete bygger givetvis på förskolans läroplan.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ansvara för planering, genomförande, reflektion, pedagogisk dokumentation, utvärdering och analys av arbetet kring barns utveckling och lärande. Du kommer att vara delaktig i att skapa en god arbetsmiljö för förskolans barn och dig själv i samverkan med dina kollegor och förskolechef. Vi vill att du bygger förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare, samt att du har god samarbetsförmåga, initiativförmåga, är kreativ och flexibel. Du är intresserad av att reflektera tillsammans med barn och kollegor. Du vill att barn ska få experimentera, leka och utforska i en tillåtande miljö där de får möjligheter att vara individer med olika behov och kompetenser. Eftersom vi använder oss av diverse IT-hjälpmedel, bland annat lärplattor och Unikum, som en del av vår pedagogiska dokumentation ska du vara intresserad av IKT i vardagen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, som är nyfiken och vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån våra styrdokument, uppdraget i Ale kommun och sträva efter att nå uppsatta mål

Vi vill att du:

- har lätt för att samarbeta och ser det som en styrka att vara ett arbetslag där man lyfter fram varandras kompetenser.
- är nyfiken och älskar att arbeta med människor.
- är en medforskare i barnens vardag och intresserad av ditt eget lärande!
- är mån om att ständigt utvecklas och vågar pröva nya metoder och arbetssätt.
- är intresserad av IKT som ett verktyg för lärande.
- ser pedagogisk dokumentation som ett verktyg för reflektion och kvalitetsutveckling.

Vi erbjuder dig:

- en verksamhet som utgår från barnens intressen och behov.
- kompetenta och engagerade pedagoger och ett gott arbetsklimat.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-09-12

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-03
Referensnummer: A700403

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Ulrika Samuelsson
Förskolechef
Telefon: 0303-33 02 24, 0704-32 02 24

Fackliga företrädare:

Övriga fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster