Sjuksköterska Hälso- och sjukvård, Örgryte-Härlanda

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en sjuksköterska till oss i Hälso- och sjukvård för arbete mot verksamheter inom LSS. Vi erbjuder dig en trygg anställning med många möjligheter och ett nära ledarskap. Välkommen till Hälso- och sjukvården i Örgryte-Härlanda!

Hos oss arbetar du självständigt samtidigt som du ingår i ett tvärprofessionellt vårdteam där vi hjälper varandra att ge patienterna bästa möjliga vård. I dagsläget är vi tre sjuksköterskor som jobbar mot våra Bmss-bostäder/servicebostäder i stadsdelen. Som sjuksköterska hos oss bidrar du till att våra patienter får mer frihet och inflytande över det dagliga livet. Hos oss arbetar du dag och några enstaka kvällar under en åttaveckors schemaperiod, helgtjänstgöring ingår ej.

I arbetsuppgifterna ingår att planera och strukturera arbetet mot den enskilde patienten, dess närstående och boendepersonal. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vidare följer du upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning och enligt våra kvalitetsregister. Vi har nyligen implementerat ett beslutsstöd (VISAM), som är ett stödmaterial för våra sjuksköterskor i sin bedömning av förändrat hälsotillstånd hos patient. På enheten har vi alla de resurser som behövs för att du skall komma in i arbetet på ett bra sätt. Du får en gedigen introduktion och löpande rådgivning samt utbyte av kompetens med kollegor inom ditt område och/eller andra yrkesprofessioner.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom psykiatrin/funktionshinder, är du även utbildad distriktsköterska är det en stor fördel.

Mötet med den enskilde, dess anhöriga samt boendepersonal är en viktig del i arbetet och därför vill vi att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Då en stor del av arbetet sker hos patienterna på boendet, är det nödvändigt att du känner dig trygg i din roll som sjuksköterska. Vidare kan du fatta välgrundade beslut, ibland under press.

Vi arbetar och dokumenterar i många olika IT-system och därför är det viktigt att du har goda datorkunskaper. Har du erfarenhet av att arbeta i Medidoc och SAMSA är det meriterande, men inget krav. Eftersom vi arbetar inom ett stort geografiskt område är B-körkort ett krav. Vidare behöver du ha tillräckligt goda kunskaper i svenska språket för att kunna dokumentera enligt HSL.

Låter det som ett arbete för dig? Urval och intervju sker fortlöpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referensnummer: 358/17

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av:

Gun Engström
Enhetschef
Telefon: 031-365 56 13
E-post: Gun.Engstrom@ orgryteharlanda.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Björn Johansson
Vårdförbundet
Mobiltelefon: 0736-656309

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster