Skriv ut

Semestervikarier till Social Omsorg

Arbetsplatsen

Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas.

För mer information: http://nykoping.se/Omsorg--hjalp/  

Arbetsuppgifter

Som timvikarie arbetar du bland annat med omvårdnadsarbete inom kommunens omsorgsverksamheter. Med omvårdnadsarbete menas arbetsuppgifter som tex hjälp och stöd med personlig hygien, städning, matlagning samt alla i vardagen förkommande sysslor. De verksamheter vi har är äldreomsorg, service och stöd till funktionsnedsatta samt boende för ensamkommande barn. Du arbetar schemalagd arbetstid, vilket innebär att du jobbar dag, kväll, helg och i vissa fall natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens. Du ska vara minst 18 år, behärska svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du:
- Har utbildning från Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande vuxenutbildning.
- har god datavana
- har körkort
- har erfarenhet av omvårdnadsarbete.

För att få arbeta med barn under 18 år krävs utdrag ur belastningsregistret

Vi vill ha epostadress och telefonnummer till de referenspersoner du lämnar i din ansökan. Vi vill att du har kontaktat referenspersonen innan.

Övrigt

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-704 704.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsvillkor

Timavlönad, Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Antal platser: 300

Ansökan

Förvaltning: Nyköpings kommun - Division Social Omsorg

Arbetsgivarens referensnummer: C10633

Sista ansökningsdatum: 2017-07-15

Kontaktpersoner

Inga-Lill Gustavsson
Enhetschef Rekrytering/Pool
E-post: ingalill.gustavsson@ nykoping.se

Fackliga kontaktpersoner

Kommunal
Telefon: 0155-24 84 92