Idrottslärare åk 4-6

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Naturen finns här, lika vild och storlagen i vinterstorm
som mild och leende i sommarsol.
Möt Öckeröarna med det omslutande havet.
Här finns något för alla; dykskola, kajakpaddling, fisketurer,
utställningar, vidsträckta strövområden,
gastar, guld och sjunkna skepp.

Vi söker Dig som vill arbeta som idrottslärare på Ankaret och Kompassen. Ankaret är en del i en stor enhet på Öckerö med barn och elever från förskolan till åk 9 och Kompassen är en F-6 skola. Idrottsundervisningen bedrivs i idrottshallen i anslutning till Ankarets skola. Det finns mycket goda möjligheter att nyttja vår fina närmiljö i undervisningen.
Idrottsföreningarna i kommunen spelar en stor roll för många av våra barn och ungdomar och det finns ett mycket gott samarbete med idrottsföreningarna.
Du kommer att arbeta nära idrottsläraren som ansvarar för undervisningen i årskurs 7-9.
Vid årsskiftet 2016/2017 stod vår nya F-9 skola klar och det är i dessa moderna och ljusa lokaler som vi bedriver vår verksamhet.
I vår verksamhet följer vi intresserat forskning om barns och ungas lärande och utveckling. Vi har en hög medvetenhet om vår pedagogik och utvecklar ständigt våra metoder.
I kommunen har vi satsat på att utrusta eleverna från åk 2 med en egen IPad, vilket också ställer stora krav på att utveckla våra arbetssätt vilket vi lagt stort fokus på under de senaste åren.
I år är vårt fokusområde att utveckla arbetssätt och metoder som gynnar elevernas språkliga utveckling och nästan alla lärare deltar i den statliga satsningen Läslyftet.
Tycker Du att detta låter intressant och Du vill bli en del av oss är Du mycket välkommen med Din ansökan.

Arbetsuppgifter:

Arbeta som idrottslärare i åk 4-6 på Ankaret och Kompassen och ansvara för teknikundervisningen i åk 4-6 på Ankaret. Mentorskap för en del av eleverna i åk 5 på Ankaret. I mentorskapet ingår att genomföra utvecklingssamtal med eleverna och deras vårdnadshavare.
Du kommer att ha Din tillhörighet till Ankarets skola och ingå arbetslaget för åk 4-6.

Kvalifikationer:

Vi söker Dig som är utbildad, legitimerad idrottslärare, behörig för att bedriva idrottsundervisning i årskurserna 4-6 i grundskolan. Vidare ser vi gärna att Du har behörighet i teknik, dock inget krav. Är Du behörig i annat ämne för åk 4-6 kan det också vara intressant.
Är Du van att arbeta med digitala verktyg i Ditt dagliga arbete och ser dem som en tillgång i Din undervisning är det meriterande. Att Du har lätt för att samarabeta med såväl kollegor, elever och vårdnadshavare ser vi som en förutsättning för att lyckas i uppdraget.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi ser det som meriterande om Du har erfarenhet att bedriva undervisning i idrott i aktuella årskurser, dock inget krav.
Omfattning: Deltid. 80%
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre. Vikariat för föräldraledig.
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-02-26
Tidsbegränsat till: 2019-06-20

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referensnummer: A745808

Upplysningar lämnas av:

Eva Knoph
Rektor
Telefon: 031-976320
E-post: eva.knoph@ockero.se

Fackliga företrädare:

Lena Ånskog
Lärarförbundet
Telefon: 031-978866
E-post: lena.anskog@ockero.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster