Förskollärare till Trollbäckens förskola i Eklanda

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Arbetsuppgifter:

På Trollbäckens förskola inspireras vi av Reggio Emilias filosofi i våra pedagogiska arbetssätt och metoder. Vår barnsyn, vårt förhållningssätt och förskolans lärmiljöer utvecklar barns delaktighet och inflytande. Det kompetenta barnet står i centrum. Varje barn möts utifrån just hens erfarenhet, motivation och intressen.

Vår förskola har fina anpassade lokaler och en härlig stor gård. Här finns kollegor att trivas med. Vi arbetar i det digitala verktyget Unikum med våra pedagogiska dokumentationer och processer. Förskolan består av 2 yngre-, 2 mellan- och 2 äldre-barnsavdelningar. Nu finns tillfälle för dig som är utbildad förskollärare att bli en del av vår goda arbetsplats, Trollbäckens förskola. Vi letar efter dig som vill arbeta på en av våra mellan-avdelningar. Kan det vara du?

Vi erbjuder en kreativ och utvecklande arbetsplats där vi värdesätter det kollegiala lärandet. Vi har utarbetade strategiska metoder för att ta tillvara på varandras kunskaper på förskolan. Vidare erbjuder vi förvaltningsövergripande kompetensutveckling då Mölndals Stad har flertalet stödjande inspirerande pedagogiska nätverk. Det finns även väl tilltagen friskvårdspeng, tillgång till individuellt IKT -verktyg samt arbetskläder för dig som är anställd i Staden.

Kvalifikationer:

Du tror på barnets kompetens. Du är en närvarande, nyfiken och medforskande pedagog och låter miljön formas utifrån barnens intressen och behov.

Vi söker dig som vill vara med i en verksamhet som ständigt utvecklas, där du är en viktig del i att skapa bästa tänkbara förutsättningar för barnen, dina kollegor och dig själv.

Du är öppen och aktiv i att kontinuerligt arbeta med och skapa varaktiga samarbetsformer på hela förskolan. Du är professionell i din kommunikation och värdesätter mötet med andra.

Du tar ett stort ansvar och har en hög pedagogisk medvetenhet. Du tar initiativ och driver det pedagogiska arbetet framåt tillsammans med dina kollegor. Kontinuerlig reflektion och dokumentation över ditt och arbetslagets förhållningssätt och verksamhet är en självklarhet för dig.

Välkommen till oss!

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-01
Referensnummer: A714171

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Karin Forsler
Förskolechef
Mobiltelefon: 070-761 76 74
Telefon: 031-315 20 12
E-post: karin.forsler@molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster