Alkohol-och drogterapeut till Return öppenvård

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Alingsås är känd som Kaféstaden och för sin ljusdesign - ”Lights in Alingsås”.

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som förvaltningen erbjuder. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat för alla.

Arbetsuppgifter:

Return bedriver öppenvård för människor som har ett beroende. Vi arbetar också med deras anhöriga. All behandling bedrivs både individuellt och i grupp. Vi arbetar framförallt med kognitiva metoder, men också med 12-stegsbehandling.

Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag med stor möjlighet att påverka verksamhetens riktning och innehåll. Som behandlare på Return öppenvård i Alingsås arbetar du tillsammans med en erfaren kollega i en dynamisk verksamhet, i en kommun i utveckling och med framtidsvisioner!

Kvalifikationer:

Personliga egenskaper:
Du som söker skall ha ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du är stabil, flexibel, ansvarstagande och sätter bemötande i första rummet.

För att lyckas i rollen som behandlare är det viktigt med stort engagemang och kunskap inom beroendefrågor. Du behöver också ha en god samarbetsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt för att på bästa sätt arbeta tillsammans med kollegor och chef.

Utbildningskrav:
Vi vill att du har minst 2-årig alkohol-och drogterapeututbildning och/eller grundläggande kognitiv psykoterapiutbildning, s.k. steg 1. alternativt annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Erfarenhet:
Du har tidigare arbetat som behandlare och har dokumenterad erfarenhet, gärna inom liknande verksamhet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Intervjuer att påbörjas omgående varvid vi rekommenderar dig att söka snarast!

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-20
Referensnummer: A699865

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Alingsås kommun arbetar målmedvetet med mångfald och mot att ha en god mångfald i alla arbetsgrupper avseende kön, ålder, yrkesbakgrund, erfarenhet, etnicitet, funktionsnedsättning samt personlighet. Vi ser olikheter som positivt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare: Alingsås kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Susanne Kurkela
Enhetschef
Telefon: 0322-61 69 16
E-post: susanne.kurkela@ alingsas.se

Johan Wennerberg
Alkohol- och drogterapeut, Return öppenvård
Telefon: 0734-154891

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster