Lärare i idrott och hälsa

Östad skola är en mindre f-5 skola med ca 120 elever. Fritidshem och förskolor hör också till enheten.
Skolan är lantligt belägen i Sjöviks samhälle med fina möjligheter till undervisning utomhus. Vi har en stor fin idrottshall och en närliggande idrottsplats.

Arbetsuppgifter:

Vår lärare i idrott och hälsa ska vara föräldraledig.
Arbetsuppgifterna avser undervisning i idrott och hälsa i kombination med resurstid och ämnesundervisning i SO.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en bakgrund och erfarenhet som lärare i idrott eller annan erfarenhet inom idrottsrörelsen. Vi kan tänka oss flera olika alternativ.
Vikariatet övergår till deltid från januari där vi eventuellt kan tänka oss möjlighet till förlängning i kombination med andra vikariat på skola eller fritids.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-10-09
Tidsbegränsat till: 2017-12-20

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-17
Referensnummer: A710339

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar drygt
2 800 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 40 000 invånare.

Kommunens eftersträvar att medarbetare ska en an arbetsmiljö främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, personalstöd och semesterväxling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Lena Antonsson
Rektor, förskolechef
Mobiltelefon: 0727 451919
Telefon: 0302 521919
E-post: lena.antonsson@lerum.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster