Mellanstadielärare åk 4 till Kastellegårdsskolan

Kastellegårdsskolan ligger i Ytterby, ca 5 km från Kungälv. Det finns mycket bra kommunikationsmöjligheter till Ytterby. Från Göteborg kan man åka Grön Express eller snabbtåg som tar ca 20 minuter.

På skolan har vi elever från förskoleklass till årskurs 6 och här arbetar mycket engagerade och duktiga medarbetare. Arbetslagen är indelade årskursvis. På skolan finns flera olika typer av nätverk. Här finns en rektor för F-3 och en för 4-6.

Vi har under flera år arbetat med ”Synligt lärande", där vi utifrån den senaste forskningen omformar vårt sätt att undervisa. Vi arbetar aktivt med den senaste pedagogiken och inspireras i vårt arbete av bland annat John Hattie, James Nottingham, Dylan Williams, Helen Timperley, Anders Jönsson och Christian Lundahl. Vår ambition är att ligga i framkant när det gäller formativ bedömning och andra tekniker för att skapa lysande resultat hos eleverna.

Kungälvs skolor har under två år haft ett samarbete med GR i Bedömning för lärande, detta fortsätter under läsåret där BFL och skolans digitalisering kommer att vara en grundsten i fortbildningen. Vi har stort fokus på vårt kvalitetsarbete, vi menar att goda och effektiva rutiner är en viktig förutsättning för en väl fungerande skola. En tydlig struktur för allt praktiskt frigör tid och energi för det svåra och gör det lättare att koncentrera sig på vårt huvuduppdrag - att utveckla elevernas lärande.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill arbeta i dynamiska och spännande arbetslag för att driva ett engagerat och utvecklande arbete tillsammans med elever och kollegor. Du ska ha ett intresse för att vilja utveckla ett digitaliserat lärande ihop med dina elever och kolleger.

Kvalifikationer:

- Du ska ha legitimation för yrket
- Du har god kunskap om skolans styrdokument
- Du som söker ska vara lugn, trygg i dig själv, positiv och se möjligheter samt våga sätta gränser.
- Du ska kunna se helheten och ha förmåga att se alla barn
- Du förväntas ha ett positivt förhållningssätt med utgångspunkt i att alla barn är allas ansvar.
- Du ska ha synnerligen god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer och ett gott arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och erbjuder ett spännande arbete i en skola där vi arbetar med att utveckla samarbetet mellan skola och fritids samt jobbar mycket med inkludering. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde VT 18

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referensnummer: A731019

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Maria Kempe Olsson
Rektor
Telefon: 0727008151

Fackliga företrädare:

Peter Hvass
Lärarförbundet
Telefon: 0767 - 73 28 77, 0303 - 23 95 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster