ASIH Hisingen utökar och söker fler sjuksköterskor

Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 51 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 2 800 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet.

Arbetsuppgifter:

ASIH teamet på Hisingen är ett av totalt fyra team i Göteborgs stad som arbetar med avancerad sjukvård i hemmet och då framförallt vård med palliativ inriktning. Vi gör det tillsammans med läkarenheten SU. Du kommer möta en del barn men främst vuxna samt närstående, detta kräver att du är empatisk och lyhörd. Du arbetar självständigt, tar ansvar och gör egna bedömningar samtidigt som du arbetar i ett team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast, läkare och kurator. Vid svåra situationer har du alltid möjlighet att få stöd och råd av kollegor i teamet. Du samverkar i vissa fall med socialsekreterare och omvårdnadspersonal. Du kommer att ha hela Hisingen som ditt arbetsfält.

Kvalifikationer:

För tjänsten krävs att du är utbildad sjuksköterska och har legitimation för yrket.
Dina blivande kollegor önskar att du är en flexibel person som har lätt för att ställa om dig i olika situationer, att du är beredd på att dagens planering snabbt kan förändras. Du ser möjligheter istället för hinder. Kollegorna ser gärna att du har förmågan att prioritera i ärenden vid behov samt att du är närvarande i varje situation hos dem vi vårdar. Du bidrar med din kunskap och erfarenhet. Viktigast av allt är att du blir en del av teamet som arbetar mot samma mål med patienten i fokus.

Eftersom du i tjänsten behöver förflytta dig med bil krävs körkort och körvana.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2017-12-11. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: 17/323

Andra uppgifter:

Om du inte önskar arbeta heltid kan vi erbjuda dig lägre tjänstgöringsgrad.

Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar lämnas av:

Mia Saarni
Enhetschef
Telefon: 031-366 71 48
E-post: mia.saarni@ lundby.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Veronica Almstedt
Vårdförbundet
Telefon: 031-366 71 20

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster