Rektor Tingbergskolan F-6, Lödöse, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Du leder en skola på uppgång, in i fortsatt utveckling. Du ansvarar för att ta vara på den kompetens personal och elever representerar och du deltar i kommunens arbete med att lyfta resultaten på samtliga skolor.

Lilla Edets kommuns skolor står inför stora utmaningar och målen (Trygghet, Studiero och Hög Måluppfyllelse) är inte unika, men skolans och kommunens väg dit behöver vara det.

Du kommer troligen leda arbetet med att bygga en ny skola från grunden. Fattar politiken de nödvändiga besluten under hösten, så ska skolan stå klar 2021.

I det dagliga ledningsarbetet har du stöd av en biträdande rektor och en personalgrupp som är angelägen och engagerad. Du tillhör också en ledningsgrupp bestående av rektorer och förskolechefer. Ledningsgruppen leds av verksamhetschefer för skola och förskola.

Kvalifikationer:

Du är tydlig som ledare och kan fatta beslut. Du förstår samtidigt vikten av att få med dig personalgruppen, vårdnadshavare och elever, och du vet vad som krävs för att lyckas med det.

Du är en person som vill åstadkomma saker och du har idéer om hur det ska gå till. Du har också förmågan att skapa den arbetsmiljö du själv och andra vill arbeta i.

Erfarenhet och rektorsutbildning är positivt om du har med dig i bagaget, men avgörande är hur du är som person.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast, eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-30
Referensnummer: A700876

Andra uppgifter:

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Leif Gardtman
Tf. förvaltningschef Bildningsförvaltningen
Telefon: 0520-65 99 54
E-post: leif.gardtman@ lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 076-787 08 07
E-post: lillaedet@lr.se

Annika Liljemark
Lärarförbundet
Telefon: 073-544 56 29
E-post: lararforbundet@ lillaedet.lararforbundet.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster