Undersköterska, Alafors hemtjänst

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med cirka 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Nödinge-Nol hemtjänstgrupp finns i fräscha och nyrenoverade lokaler i Nödinge, som du med kollektivtrafik når på endast 25 minuter om du bor i Göteborg alternativt 22 minuter om du bor i Kungälv. Arbetsplatsen utgörs av cirka 30 medarbetare, koordinator och enhetschef som har fokus på Nödinge-Nols omsorgstagare men även på arbetsmiljö, delaktighet och mångfald.

Arbetsuppgifter:

Alafors hemtjänst består av 16 medarbetare.
Det uppdrag vi har är att genomföra biståndsbedömda omsorgsinsatser i omsorgstagares hem. Det kan vara sådana insatser som innehåller hjälp med vardagliga behov såsom hygien och medicin, men även hjälp med inköp och i måltidssituation.

Den utgångspunkt vi har i arbetet kan sammanfattas med: omsorgstagarens behov i fokus. Våra omsorgstagares behov tillgodoses utifrån gällande lagstiftning (HSL & SoL), och utifrån arbetsplatsens rutiner. Dessutom är vi måna om att bidra till den gemensamma miljö och arbetsplats som vi delar med varandra.

Det finns möjlighet till friskvårdssubvention.

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst samt två vikariat.

Kvalifikationer:

Det är önskvärt att du har en examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller Omvårdnadsprogrammet alternativt utbildar dig i skrivande stund.

Då vi utför insatser för omsorgstagare som inte bor i anslutning till gruppens lokal, så är bil ett naturligt transportmedel för oss. Därför är det av vikt att du har B-körkort. Även elcyklar används då vi inte har ett rimligt gångavstånd.

Du har som medarbetare möjlighet att påverka din arbetstid via Time Care. Tunstall TES är vårt planeringssystem för omsorgsinsatser.

I Alafors hemtjänst är beteende och bemötande mycket viktigt och för att du ska vara lämplig som kollega till oss är det viktigt att du tar ansvar för att bidra till verksamheten med en positiv attityd. Det är viktigt att du besitter den sociala kompetens som en dynamisk och föränderlig verksamhet kräver. Vi förväntar oss att du är konstruktiv och lösningsfokuserad, men även lojal och ödmjuk. Du har god kunskap i det svenska språket, då det är av vikt i kommunikation och dokumentation. Om du har kunskaper i fler språk - vänligen notera detta i din ansökan. Nödinge-Nol hemtjänst har som mål att som grupp spegla det samhälle vi verkar för, och gruppen har en god mångfald avseende etnicitet, kön och ålder - vilket vi tycker berikar.

I rekryteringen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tjänsternas omfattning 60-100 %.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referensnummer: A743316

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund, etnicitet och ålder.

I Ale kommun gäller rökfri arbetstid.

Skicka in din ansökan snarast möjligt - vi kommer att arbeta med löpande rekrytering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med säljare, rekryterare och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Serin Ohanian Rezaei
Enhetschef
Telefon: 0303-33 06 69

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster