Behandlare, Vuxenenhetens utförardel

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Brattås stödboende ligger pendlingsvänligt i Surte och har fem boendeplatser. Målgruppen är personer med missbruksproblematik och arbetet utförs både i personernas hem och på kommunens drogfria stödboende.

Arbetsuppgifter:

Är du intresserad av att vara med i vårt team? Hos oss finns ett spännande, utmanande och varierande jobb som behandlare i Ale kommun. Vuxenenheten strävar ständigt efter goda hemmaplanslösningar och har också ytterligare öppenvårdsverksamheter att tillgå. Som behandlare hos oss arbetar du aktivt utifrån upprättade genomförandeplaner och samverkar med andra aktörer för att tillsammans bidra till individens utveckling.

Schemalagd arbetstid innefattande helger.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är socionom, socialpedagog eller har annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person behöver du vara ansvarstagande, flexibel och kreativ. Du har en positiv människosyn och möter alla med respekt och empati. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort krävs.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tjänstens omfattning är 90 %.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referensnummer: A728892

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Carina Johansson
Samordnare
Telefon: 0704-32 07 74

Irene Blomqvist
Verksamhetschef, Individ- och familjeomsorg
Telefon: 0303-37 11 11

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster