Projektplanerare

Trafikkontorets uppdrag är att erbjuda boende, besökare och näringsliv en stad som är attraktiv att bo, färdas, verka och vistas i. Vi planerar, bygger, förvaltar och utvecklar stadens gator och offentliga rum. Vi gör det tillsammans med övriga förvaltningar och bolag i staden för att Göteborg ska kunna fortsätta växa och utvecklas till en grön och nära storstad. Trafikkontoret ansvarar också för stadens färdtjänstverksamhet med uppdrag att erbjuda samhällsbetalda persontransporter med fokus på personer med funktionshinder, med visionen "Den goda resan för ett friare liv". Trafikkontoret har ca 400 anställda och vi driver just nu ett omfattande arbete med att utveckla vår verksamhet.

Arbetsuppgifter:

Det är här det händer och vi vill ha dig med!

Som projektplanerare på vår avdelning Investering och exploatering blir du en viktig del i stadens stadsutvecklingsprojekt.

Dina primära arbetsuppgifter är att
• stödja avdelningens chefer och projektledare när det gäller arbetet med projektbeställningar och projektplaner.
• utveckla innehåll och arbetssätt tillsammans med övriga verksamheter samt att se till att projektdirektiv och projektplaner har rätt nivå och innehåll.


Exempel på stora stadsutvecklingsprojekt som vi arbetar med nu och under lång tid framöver är
• linbana,
• ny spårväg på Hisingen
• Jubileumssatsningen där det bland annat ska byggas 7000 nya bostäder fram till Göteborgs 400-årsfirande år 2021.


Du kommer att få arbeta i många intressanta, utvecklande och spännande projekt där det gäller för dig att hålla ihop processen och se till att direktiven har rätt nivå och innehåll. Detta gör du tillsammans kompetenta och ambitiösa kollegor som brinner för att utveckla vårt Göteborg.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med högskoleutbildning om minst 3-årig med inriktning mot samhällsplanering med inslag av ekonomi eller samhällsutveckling inom kommunal verksamhet.

Du får gärna ha arbetat som projektledare eller som konsult eller entreprenör inom anläggningsbranschen. Om du arbetat med att skriva projektdirektiv och projektplaner så är det meriterande, och då gärna med kommunala investeringsplaner .

Som person vill vi att du är drivande och bra på att leda teamet framåt. Detta innebär att du behöver vara bra på att lyssna och förstå olika parters synsätt för att kunna skapa gott förtroende i samverkan.

God förmåga att formulera sig väl i både tal och skrift på svenska är ett krav.

Vi vill att trafikkontoret ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referensnummer: Dnr 0026/2017

Andra uppgifter:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, kandidatsöknings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare fler annonser.

Upplysningar lämnas av:

Susanne Hultgren
Avdelningschef
Mobiltelefon: 0725-16 61 68

Fackliga företrädare:

Asbjörn Hanssen
Saco
Telefon: 031-368 26 72

Susanna Sandcrona
Vision
Telefon: 031-368 23 58

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster