Kommunikationsansvarig Stora projekt

Trafikkontorets uppdrag är att erbjuda boende, besökare och näringsliv en stad som är attraktiv att bo, färdas, verka och vistas i. Vi planerar, bygger, förvaltar och utvecklar stadens gator och offentliga rum. Vi gör det tillsammans med övriga förvaltningar och bolag i staden för att Göteborg ska kunna fortsätta växa och utvecklas till en grön och nära storstad. Trafikkontoret ansvarar också för stadens färdtjänstverksamhet med uppdrag att erbjuda samhällsbetalda persontransporter med fokus på personer med funktionshinder, med visionen "Den goda resan för ett friare liv". Trafikkontoret har drygt 420 anställda och vi driver just nu ett omfattande arbete med att utveckla vår verksamhet.

Arbetsuppgifter:

Uppdraget som kommunikationsansvarig i ”Stora projekt”, såsom Hisingsbron och Linbanan, på trafikkontoret omfattar att löpande planera, leda och följa upp det strategiska och operativa kommunikationsarbetet inom projektet.

Funktionen ska även samordna kommunikationen med berörda parter inom staden, trafiknämnden, externa parter kopplade till projektet och intressenter till projektet.
I uppdraget ingår även att i samråd med projektledaren bemanna med nödvändiga kommunikationsresurser och budgetplanera för kommunikationsaktiviteter. Operativt kommunikationsarbete ingår i uppdraget.

Funktionen rapporterar till kommunikationschefen på trafikkontoret och till projektchefen/projektledaren.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med kommunikationsutbildning på högskolenivå och med mångårig erfarenhet (troligen 10 år eller mer) av strategiskt och praktiskt kommunikationsarbete. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta i större projekt och av att vara ett strategiskt kommunikativt stöd för projektledare/chefer.

• Uppdraget ställer stora krav på erfarenhet av arbete med komplexa projekt där flera parter är inblandade och som har stor påverkansgrad på många människors vardag.

• Du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation och av att driva kommunikationsarbete i stadsutvecklings- och eller infrastrukturprojekt

Vi vill att trafikkontoret ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: Dnr 0026/2017

Andra uppgifter:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, kandidatsöknings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare fler annonser.

Upplysningar lämnas av:

Eva Rhodin
Avdelningschef
Telefon: 031-368 25 22

Carl-Anton Holmgren
Projektchef
Telefon: 031 - 368 23 81

Jeanette van Zalingen
Projektledare
Telefon: 031-368 23 39

Fackliga företrädare:

Asbjörn Hanssen
Saco
Telefon: 031-368 26 72

Susanna Sandcrona
Vision
Telefon: 031-368 23 58

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster