Förskollärare till Kärna förskoleenhet

Vi söker en driven, positiv och utvecklingsbenägen förskollärare till Kärna förskoleenhet som ligger mitt mellan Ytterby och Vedhall i Kungälvs kommun. Med färjan mellan Säve och Kornhall är man strax framme vid förskolan. Det finns kommunala kommunikationer till Kärna. Vi söker dig som är nyfiken på barns tankar, är villig att ta ett stort ansvar.

Förskolan i Kungälv har som mål att skapa de bästa förutsättningarna för alla barns utveckling och lärande. Vi vill att alla barn ska lämna vår verksamhet med självförtroende, en god självkänsla och de redskap de behöver vid skolstarten.

Vi har stora härliga gårdar med promenadavstånd till skog och natur. Hos oss finner du flexibla, erfarna och kompetenta kollegor som brinner för sitt arbete. De utvärderar och förändrar verksamheten kontinuerligt för att göra skillnad för barnen i deras utveckling och lärande.

Kungälvs kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter:

Arbetet som förskollärare innebär att du tillsammans med kollegor och barn utvecklar verksamheten på vår förskola. Läroplanens riktlinjer beskriver det särskilda ansvar du har när det gäller att utveckla normer och värden, lärandet, barns och föräldrars inflytande, samverkan med skolan samt att följa upp, utveckla och utvärdera verksamheten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som ser möjligheter, är positiv, samarbetsinriktad och flexibel.
Du skapar trygghet och har lätt för att kommunicera med barn, föräldrar och kollegor.
Du är självständig, ansvarstagande, tar initiativ och har en god struktur i ditt arbete.
Du tycker om att utmanas, tänka nytt, diskutera och reflektera tillsammans med dina kollegor både på avdelningen och på hela vår enhet
Du strävar efter en hög kvalitet i ditt arbete och har alltid fokus på barnen. Att du kan hantera digitala verktyg ser vi som en självklarhet.
Du tycker om att utveckla de pedagogiska lärmiljöerna så att de gynnar barns möjlighet till möten, lärande och utforskande.
Förskollärarlegitimation är ett krav.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-01-08

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A739723

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Ann Strömbäck
Förskolechef Kärna
Telefon: 0303 - 238050

Fackliga företrädare:

Peter Hvass
Lärarförbundet
Telefon: 0767 - 73 28 77, 0303 - 23 95 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster