Planarkitekt

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.
Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad med flera stora samhällsbyggnadsprojekt. Samhällsbyggnadskontoret har en central roll i detta arbete och samlar kommunens kompetens inom teknik och samhällsbygge.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är erfaren, kreativ, jobbar självständigt med god återkoppling, flexibel … helt enkelt en person som passar bra i teamet på Samhällsbyggnadskontoret.
Som planarkitekt kommer du att ingå i förvaltningens planarkitektgrupp som arbetar med kommunens detaljplanering. Du kommer att medverka i stora och komplexa samhällsbyggnadsprojekt som ställer krav på samarbete med övriga projektdeltagare, både internt inom kommunen och externt med andra aktörer i samhället. Du får delta i hela processen och ges möjlighet att påverka och forma samhällsutvecklingen i Partille kommun. Du blir en viktig person i vårt arbete med utveckling av våra processer.
Vi erbjuder dig ett uppdrag med stora utvecklingsmöjligheter, där du får vara med och driva stora projekt från ax till limpa och om så är möjligt också avlasta enhetens samordnare inom dina specialistområden. Detta, i en verksamhet som präglas av god atmosfär och öppenhet. Vi anser att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.
Du rapporterar till våra avdelningschefer som har ett gemensamt ledarskap

Kvalifikationer:

Vi söker en erfaren, uppgiftsorienterad person som har förmåga att omsätta visioner till konkreta resultat och som utgår från en helhetssyn för samhällsutveckling och infrastruktur.
Du har god social kompetens och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta, lätt att formulera dig i tal, skrift och bild och har ett stort engagemang för ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbart samhällsbyggande.
Du har högskoleutbildning inom arkitektur, fysisk planering, samhällsbyggnad eller motsvarande med erfarenhet av detaljplanering i stadsmiljö och planeringsprocesser. Vi tror att det underlättar om du också har erfarenhet av politiskt styrd verksamhet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Snarast

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-28
Referensnummer: A704896

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Maria Gunnarsson
Planeringschef
Telefon: 031-792 11 06
E-post: maria.gunnarsson@ partille.se

Sofia Werdell/Ribba
Planeringschef
Telefon: 031-792 17 01
E-post: sofia.werdellribba@ partille.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster