Är du vår nya kock till Jungfrustigens förskola och Kvarnbyskolan?

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande och utvecklande service för Mölndals stads verksamhetsförvaltningar. Vår uppgift är att uppnå större kostnadseffektivitet med fokus på service och ett enhetligt arbetssätt med betoning på affärsmässiga relationer. Serviceförvaltningen ansvarar för lokalförsörjning, skolvaktmästeri/fastighetsskötsel, lokalvård, måltidsproduktion och transportcentral.

Jungfrustigens förskola har ett stort tillagningskök med många möjligheter. I köket arbetar en kock och ett måltidsbiträde med tillagning till åtta avdelningar. Här är matlagningen i fokus och att maten ska tillagas omsorgsfullt och från grunden till största delen är ett viktigt mål.

Kvarnbyskolan har från hösten 2017 ett helt nytt tillagningskök. En 6-9 skola i centrala Mölndal med gångavstånd till Mölndals bro. Här arbetar tre personer, två kockar och ett måltidsbiträde. Här är matlagningen i fokus och att maten ska tillagas omsorgsfullt och från grunden till största delen är ett viktigt mål.


Arbetsuppgifter:

Till vår måltidsverksamhet söker vi två kockar med 100 % semestertjänst. Inriktningen på tillagningen av maten är god husmanskost med brödbak och tillagning från grunden. Varje dag tillagar vi även olika sorters specialkost för att kunna servera mat till alla våra gäster. I tjänsterna ingår även måltidsbeställningar inom Mölndal stad. Ett viktigt och prioriterat mål för oss på måltid Mölndal är att arbeta med att höja andelen ekologiska råvaruinköp.

Utöver tillagning av maten ingår det bland annat i arbetsuppgifterna att:
- ha inköpsansvar via Proceedo som är stadens beställarprogram
- ha en bra struktur och logistik
- ekonomiarbete
- följa HACCP program som säkerställer kvalitén på vår produktion.
- utveckla samarbetet med pedagoger och barnen på enheten

Kvalifikationer:

Du ska ha 3-årig kockutbildning, eller annan av arbetsgivaren bedömd motsvarande utbildning. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i storkök. Du ska ha stor kunskap avseende
special-, och allergikoster. God datavana är ett krav.

Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för att laga god mat och vill utvecklas inom yrket. Du är glad, social och trivs med att arbeta i en grupp. Du ska vara engagerad, kreativ, serviceinriktad och se möjligheter inte hinder. Att du har god samarbetsförmåga med såväl kollegor, kunder och barnen på skolan är en förutsättning för verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 100 % semesteranställning Tillträde: snarast eller efter överenskommelse Vänta inte med din ansökan. Intervjuer genomförs under rekryteringstiden. Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-04
Referensnummer: A699087

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Mattias Forsmark
Enhetschef Måltid
Telefon: 031-315 20 93

Susanna Eggertsen-Larsson
Enhetschef Måltid
Telefon: 031-315 14 12

Fackliga företrädare:

Paula Pettersson
Huvudskyddsombud Kommunal
Telefon: 0707 690 365

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster