Lärare för grundskolans yngre åldrar till Öjersjö Brunn

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Öjersjö Brunn är en F-9 skola och ligger i ett mycket trevligt och expansivt område med närhet till både stad och natur. Vi har moderna och ändamålsenliga lokaler och trevlig arbetsmiljö. På skolan finns elever i grundskolans alla åldrar samt grundsärskola. Vi är en trivselledar (TL)-skola.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en lärare med bred kompetens för de yngre åldrarna och som har erfarenhet av barn med autism. Dessutom är det viktigt med lösningsinriktat tänk och en förmåga att "tänka utanför boxen". Du kommer att delta i arbetslags-och utvecklingsarbete samt arbeta mot skolans mål, uppdrag och prioriterande områden. Som lärare på Öjersjö Brunn får du ingå i ett arbetslag som har en stark tradition av gott samarbete och en stark VI-känlsa.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig lärare för barn i de yngre åldrarna. Vi ser gärna att du har behörighet att undervisa i musik, matematik och NO. Meriterande är om du har läst specialpedagogik och arbetat med tydliggörande pedagogik.

Du är inte rädd för att pröva nytt och hittar dessa metoder i samspel med barnen. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du är ansvarsfull och har glimten i ögat!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referensnummer: A698901 / 2017:490

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Marcus Antonsson
Rektor F-3 Öjersjö Brunn skola
Telefon: 031-792 1093
E-post: marcus.antonsson@ partille.se

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Lärarförbundet
Telefon: 031-7929756
E-post: alexander.kohn@ partille.se

Annelie Carbe
Facklig företrädare lärarnas Riksförbund
Telefon: Äventyret/ 031-792 18 15
E-post: Annelie.carbe@ edu.partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster