Förskollärare

Vi söker nu en engagerad förskollärare till vår förskola Kotten i kommundelen Floda. På vår förskola finns stora möjligheter till erfarenhetsutbyte och att påverka och driva utvecklingen av vår verksamhet framåt. Vi söker dig som vill vara med i vårt spännande utvecklingsarbete.
Förskolan tillhör Enhet Central i Centrala Floda och består av fyra avdelningar; två äldre och två yngre. Floda är naturskönt med skog och sjö runt knuten. Här finns alla möjligheter att arbeta utanför förskolornas väggar och gårdar.
Hit tar du dig enkelt med pendeltåget ifrån Alingsås och Göteborg. Från stationen är det gångavstånd till förskolan.

Arbetsuppgifter:

DU kommer att tillhöra ett arbetslag där ni tillsammans utifrån barnens intresse och behov planerar, genomför och utvärderar verksamheten. Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget kommer du att ansvara för olika grupperingar, dokumentation av barns lärande, utveckla fokusområden kopplade till läroplanen. Vi vill hela tiden bli bättre och här har du möjligheten att utmana och utmanas i lärandets kontinuerliga utveckling.
Med aktionsforskningen som grund, arbetar vi med det vi vill och behöver förändra och förbättra. Givetvis är arbetet kopplat till styrdokument och aktuell forskning för att utveckla verksamheten och barnens lärande. Detta ingår i vårt systematiska kvalitetsarbete som vi arbetar aktivt med på respektive avdelning utifrån behov. Vi använder UNIKUM som vårt dokumentationsverktyg men portfolion hålls också aktiv.

Kvalifikationer:

Du ska ha ett driv för utvecklingen hos barn och viljan att följa dem i deras utveckling och lärande. Vi behöver dig som vill tänka nytt, ser möjligheter och tar dem. Vi ställer krav på tidigare erfarenhet inom yrket där vi ser med fördel att du som sökande har det.
Förskollärarlegitimation är ett måste, erhållen eller ansökt sådan.

Antal tjänster: Tillträde 2018-08-06 eller enligt överenskommelse

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-08-06

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referensnummer: A734955

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Johanna Wiberg
Rektor tillika förskolechef
Telefon: 0302521933
E-post: johanna.wiberg@lerum.se

Jessica Stomberg
Utvecklingsledare
E-post: jessica.stomberg@lerum.se

Fackliga företrädare:

Martina Kristiansson
Förskollärare
Telefon: 0302-521944
E-post: martina.kristiansson@ lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster