Handledare för fritidsbanken

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen består av 10 öar med ca 12 500 invånare. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Vi söker en handledare för fritidsbanken till verksamheten för fritid och kultur.


Arbetsuppgifter:

Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar. Här kan man låna utrustning för en aktiv fritid, som t ex skidor, skridskor, inlines, flytvästar och mycket mer. Utlåningstiden är 14 dagar. Fritidsbanken kommer att vara belägen i gamla läkarvillan på Öckerö i samma hus som Öckerö fritidsgård.
Nu söker Öckerö kommun en person som kan iordningställa, starta och driva Fritidsbanken. Vill du ha ett jobb där du är med och bygger upp den här verksamheten? Vill du vara med och starta upp något nytt? Då kan jobbet som handledare för Fritidsbanken hos Öckerö kommun vara något för dig.

Din roll som handledare och nätverkare blir att utveckla Fritidsbanken i Öckerö kommun tillsammans med personer med funktionsnedsättning och/eller i behov av arbetsträning. Ni kommer att samarbeta med föreningar och skolor vid insamlingar och olika evenemang.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med en pedagogisk utbildning och goda handledaregenskaper. Du har förståelse för att på individnivå stödja och stötta personer som arbetstränar, så att de klarar sin dagliga arbetssituation. Du behöver vara serviceinriktad, bra på att organisera och ta egna initiativ.
Du behöver också ha intresse och kunskap om olika typer av idrotts- och fritidsaktiviteter. God kännedom om kommunen och dess föreningsliv är en fördel.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 50% (20/40)
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2020-12-31.  Projektanställning 3 år

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-24
Referensnummer: Dnr 0015/18

Andra uppgifter:

Öckerö kommun avser att genomföra denna rekrytering i egen regi och ber därför vänligen men bestämt att rekryteringsföretag inte kontaktar oss för att erbjuda sina tjänster.

Upplysningar lämnas av:

Ewa Linderholm Widell
Föreningssamordnare
Telefon: 031-97 88 70
E-post: ewa.linderholmwidell@ ockero.se

Fackliga företrädare:

Dick Andersson
Vision
Telefon: 031-97 63 17
E-post: dick.andersson@ockero.se

Börje Karlsson
SACO
Telefon: 031-97 63 33
E-post: borje.karlsson@ockero.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster