Barnskötare önskas till en härlig barngrupp på Hemsjö förskola

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.
Hemsjö förskola är en förskola på landsbygden, vackert belägen på en höjd ca 12 km söder om Alingsås. Förskolan ligger bredvid skolan och består av flera byggnader som ligger nära varandra, invid kyrkan.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten är på 75% fördelad på 5 dagar i åldrarna 1-3år.
Våra härliga barn, föräldrar och pedagoger väntar på just dig! Vårt arbete på Hemsjö förskola bygger på det styrkebaserade förhållningssättet där vi tar tillvara på individens förmågor och bygger vidare på det som är positivt.
Alla vi som vistas i förskolan, barn som vuxna är en betydelsefull del i ett sammanhang. Vi är varandras arbetsmiljö och ska hjälpa varandra att bli så bra som möjligt. Därför söker vi dig som tror på det kompetenta barnet och ser barngruppen och arbetslaget som en tillgång.
Vårt nuvarande utvecklingsarbete har sin grund i barns inflytande och delaktighet. Vi söker just dig som är en medforskande pedagog som låter miljön formas utifrån barnens intressen och behov.
Alingsås kommuns vision är "Lust att lära". Vi sätter lärandet i centrum för både barn och medarbetare. Värdesätter du vårt sätt att arbeta och vill skapa meningsfulla, lärande och kreativa sammanhang för våra barn är du välkommen med din ansökan. Din kunskap och kreativitet ska främja skapandet av inkluderande lärmiljöer såväl ute och inne. Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med kollegor, barn och föräldrar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller likvärdig utbildning.
- Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och kan arbeta strukturerat utifrån läroplanen.
- Du har ett professionellt förhållningssätt gentemot kollegor, barn och vårdnadshavare samt skapar och vidmakthåller goda relationer.
- Du har förmåga och vilja att samarbeta i arbetslag.
- Du är positiv till utveckling av verksamheten, barnen och dig själv.
- Du har förmågan att möta barnen där de är just nu och samtidigt ge dem verktyg för att utvecklas enskilt och tillsammans med andra barn.
- Du kan sätta gränser, men har en varm och öppen personlighet.
Vi lägger även stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som krävs för att fungera bra i yrket. Om du är genuint nyfiken, lyhörd, ser möjligheter istället för hinder, lösningsfokuserad, flexibel och kreativ samt ansvarstagande och pålitlig kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan.

Erfarenhet krävs.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 75%
Tillträde: Vi gör intervjuer löpande under ansökningstiden.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-21
Referensnummer: A737725

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Christina Lundh
Förskolechef Hemsjö/Ödenäs
Telefon: 0322-61 72 75

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster