Lärare i år 3 Pepparedsskolan

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!



Arbetsuppgifter:

Balltorps skolenhet består av de två enheterna Pepparedsskolan och Balltorpsskolan som ligger cirka tre minuters gångväg från varandra. På Pepparedsskolan finns ca 100 elever i F-3 med tillhörande fritidshem. På Balltorpsskolan finns även ett mellanstadium. Skolorna ligger i ett naturskönt område och vi har tillgång till både skolskog och skoläng inpå knuten. Vill du arbeta med oss - i ett kollegium som med stort engagemang och en vilja att alltid arbeta med elevens bästa i fokus?

Kvalifikationer:

Vi söker nu lärare till vår trea. Efter mottot “Alla barn är alla vuxnas ansvar” arbetar drivande och kompetenta pedagoger utifrån ett tydligt inkluderande arbetssätt. Vi tänker att du är en kunnig och kreativ lärare med förmåga att stimulera barns aktiva lärande, lek och skaparglädje. Du brinner för ditt jobb och utvecklar arbetssätt och arbetsformer medvetet, själv och tillsammans med andra, utifrån elevers olika behov.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-01-09

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-22
Referensnummer: A720111

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Cristina Flygelring
Rektor
Mobiltelefon: 0707-258142
E-post: cristina.flygelring@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Christina Werkmäster-Holmås
Lärarförbundet
E-post: christina.werkmaster-holmas@ molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.



<< Tillbaka till listan över lediga tjänster