Herrljunga kommun

Semestervikarie - Undersköterska/ vårdare sökes till nattenHerrljunga kommun har cirka 9 350 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Här är möjligheterna till pendling mycket goda, till exempel till orter som Borås, Lidköping, Skövde, Alingsås och Göteborg. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm. Till Landvetter tar det en timma med bil.

Kommunen har ambitionen att växa. Nya spännande bostadsområden är under utveckling och kommunens gymnasieskola Kunskapskällan har fått mycket fina resultat i SKL:s Öppna jämförelser. Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger en bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, placerade sig Herrljunga 2015 på 37:e plats. Vår vision är att vara en kommun som präglas av en tydlig och välkomnande Vi-känsla och en kommun där det är gott att leva.

En röd tråd är engagemanget och handlingskraften som också finns i det aktiva föreningslivet. Detta tillsammans med den intressanta natur- och kulturbygd som Herrljunga är, gör att vi hyser en stark framtidstro. Med ledning av vår vision och utvecklingsplan "Växtkraft 10 000" ska vi nå vårt övergripande mål, att bli 10 000 invånare år 2020.

Herrljunga kommun och Vårgårda kommun bedriver gemensamt utvecklingsarbete avseende funktionerna ekonomi, personal, IT och Växel/Telefoni. Samarbetet förväntas att utvecklas till fler ansvarsområden.

Arbetsuppgifter

Kom till ett glatt och trevligt gäng!

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på natten inom äldreomsorgen i Herrljunga kommun under sommaren 2016.
Hos oss kommer du att få arbeta i nattpatrullen inom hemtjänsten eller på ett av våra två boenden. Dina arbetsuppgifter är omvårdnads- och serviceinsatser samt delegerade HSL uppgifter från sjuksköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, empatisk och lyhörd. Då det är ett ansvarfullt och stundtals självständigt arbete behöver du vara trygg i din roll och kunna lösa situationer både självständigt och i samarbete med andra.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av att arbeta inom vården sedan tidigare, men det är inget krav.

Körkort krävs för jobb i nattpatrullen.

Vi ser positivt på om du kan gå in som timvikarie innan du påbörjar ditt semestervikariat. Semesterperioden är mellan veckorna 26-33 och du ska kunna jobba minst 4 sammanhängande veckor av dessa, antingen i början eller i slutet.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

För att få arbeta inom socialförvaltningen måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad. 
Tillträde: Tillträde sker i slutet av juni 2017.
Antal platser: 4

Upplysningar

Bemanningen på socialförvaltningen
0513-172 80
bemanningsenheten@admin.herrljunga.se

Fackliga representanter:

Facklig företrädare nås via kommunens växel
0513-17000

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: A637916 (2)
Sista ansökningsdatum: 2017-03-12


Sök jobbet här

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.