Mölndal stad måltid söker kombitjänst till Regnbågens förskola.

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande och utvecklande service för Mölndals stads verksamhetsförvaltningar. Vår uppgift är att uppnå större kostnadseffektivitet med fokus på service och ett enhetligt arbetssätt med betoning på affärsmässiga relationer. Serviceförvaltningen ansvarar för lokalförsörjning, skolvaktmästeri/fastighetsskötsel, lokalvård, måltidsproduktion och transportcentral.

Hallenskolans kök är nyrenoverat, det är bra planerat med ny utrustning. Hallenskolan ligger i västra Kållered, bakom Ikea i ett trivsamt område. Här arbetar fyra personer, två kockar och två måltidsbiträden. Här är matlagningen i fokus och att maten ska tillagas omsorgsfullt och från grunden till största delen är ett viktigt mål. Anledning till rekrytering är pensionsavgång.

Regnbågen är en förskola som ligger i centrala Mölndal. Förskolan finns i en ett äldre hus med två små serveringskök. På förskolan lagas inte lunchen, utan det kommer ifrån en närliggande förskola. Det serveras frukost, lunch och mellanmål på förskolan. Städning sker mellan måltiderna.

Arbetsuppgifter:

Arbetsbeskrivning:
Ditt uppdrag kommer att vara:
- att ge förskola daglig service med måltider och städ.
- dagliga förekommande arbetsuppgifter inom städ som, städning enligt städprogram, planering daglig städning, golvvård och storstädning m.m.
- dagliga förekommande arbetsuppgifter inom kök som, varumottagning, disk, städ, kontakter med gäster och verksamheter m.m.
- egna ansvarsområden som, ansvar för hygien och egenkontroll, rapport av avvikelser och frånvaro till arbetsledare, beställningsansvar gällande livsmedel och måltider från produktionsköket m.m.Kvalifikationer:

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer och kompetens:
- Du bör ha storhushållsutbildning eller utbildning som bedöms likvärdig.
- Du behöver ha kunskap i livsmedelshygien och egenkontroll.
- Du har intresse för mat och att arbeta i förskolemiljö.
- Du bör ha städutbildning eller motsvarande praktiska färdigheter i städning och maskinhantering, och gärna erfarenhet av liknande arbete
- Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad, har ett flexibelt synsätt och ser det som stimulerande att arbeta i en organisation under kontinuerlig förändring.
- Du kan planera både praktiskt och administrativt arbete och ser möjligheter.
Vi värderar tidigare erfarenheter och personlig lämplighet högt.


Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2017-12-11.  Omfattning: 70 %
Tidsbegränsat till: 2018-06-30

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-23
Referensnummer: A720871

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Mattias Forsmark
Enhetschef Måltid
Telefon: 031-315 20 93

Fackliga företrädare:

Paula Pettersson
ombud Kommunal
Telefon: 0707690365

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster