Stödassistent, vikariat, till Daglig verksamhet

Kungälvs kommuns dagliga verksamhet för personer som beviljats insatser enligt LSS består idag av ca 15 verksamheter. Insatserna riktas till personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd, personer med betydande och bestående begåvningsmässiga funktionsnedsättningar efter hjärnskada i vuxen ålder, personer med andra varaktiga fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar som uppenbart inte beror på normalt åldrande och förorsakar betydande svårigheter i den dagliga livsföringen.

Målet för Daglig verksamhet är att brukaren ska få en meningsfull sysselsättning efter förmåga och behov.

Arbetsuppgifter:

Tillsammans med övriga kollegor verkställa insatser enligt LSS-beslut för deltagarna genom ett professionellt arbete och pedagogiskt förhållningssätt och i detta arbete använda överenskomna metoder och verktyg. Du ska också dokumentera och göra genomförandeplaner tillsammans med deltagaren eller dess representant.

Kvalifikationer:

Arbetet kräver en gymnasieutbildning med examen inom barn- och fritid eller vård- och omsorgsprogrammen med inriktning mot funktionshinder, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har kunskap och erfarenhet kring att arbeta med autism, funktionsnedsättningar, utmanande beteende, lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och kognitivt stöd.

Då vi dokumenterar i Treserva är det bra om du har datorvana, och vi ser också att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är också viktigt för oss att du har en god samarbets- och organisationsförmåga, att du är flexibel, lyhörd och kan engagera både deltagare och kollegor. Arbetet kräver B-körkort. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 7

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. Tjänstgöring på kvällar och helger kan förekomma.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-22
Referensnummer: A719022

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Jim Zetterman
Enhetschef
Telefon: 0303 - 238601

Lisbet Hertzman
Enhetschef
Telefon: 0303 - 238604

Pernilla Svensson
Administratör
Telefon: 0761-19 87 71

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: vxl 0303 - 238000

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster