Sjuksköterska för funktionshinder i Partille hemsjukvård

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill vara med och forma framtidens hemsjukvård i en kommun där det mesta är nära. Som sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvårdsuppgifter inom ditt ansvarsområde. Hemsjukvården har verksamheter inom ordinärt boende, särskilt boende, korttidsboende och funktionshinder. Vi erbjuder flextid med sexveckors schema. Du arbetar dagtid, en-två kvällar samt en helg i ditt schema.

I din roll ingår bland annat att du:
• självständigt bedömer och planerar specifika omvårdnadsbehov för varje patient samt upprättar individuella vårdplaner.
• arbetar konsultativt, hälsofrämjande och förebyggande och bidrar till samverkan kring den enskilde patienten.
• handleder och delegerar hälso- och sjukvårdsinsatser till andra professioner.

I Partille hemsjukvård arbetar vi ständigt för att renodla sjuksköterskerollen. Extra administrativt stöd gör att du kan lägga mer tid på din profession. Mobil närsjukvård, med två läkare som ger stöd vid palliativ vård och underlättar hemsjukvårdens kontakter med sjukvården, är ytterligare ett steg i den riktningen. I hemsjukvårdens gemensamma lokaler träffar du dagligen dina kollegor. Vårt kontor ligger centralt i Partille med snabba och täta förbindelser till Göteborg. Då Partille är en till ytan liten kommun är resorna i tjänsten korta.

Som medarbetare i Partille kommun har du möjlighet till ytterligare fem till sex semesterdagar per år genom att byta ut semesterdagsersättning mot ledig tid.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse av patienter inom psykiatri och funktionshinder. Erfarenhet av psykiatri och hemsjukvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmågan och personliga egenskaper. Tjänsten passar dig som är strukturerad, arbetar målinriktat och kan föra en dialog med många olika aktörer. Körkort krävs. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-12
Referensnummer: A733097

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Ingrid Olausson
Enhetschef
Telefon: 031-792 98 63
E-post: ingrid.olausson@ partille.se

Ardita Dreshaj
Enhetschef
Telefon: 031-792 9878
E-post: ardita.dreshaj@ partille.se

Fackliga företrädare:

Annika Kempe
Distriktssköterska
E-post: annika.kempe@partille.se

Maria Jax-Ricci
Sjuksköterska
Mobiltelefon: 0709-931485
E-post: maria.jax@partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster